Dokter van de Zande Toernooi ook deze keer weer super sportief en heel gezellig !!

Al voor de 36e keer werd op Hemelvaartsdag op sportpark ‘Het Springer’ het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi gehouden. Elk jaar weer ‘een happening’ waar een ieder binnen S.K.N.W.K. naar uitkijkt. Inmiddels is dit toernooi sinds vorige jaar omgedoopt in het ‘Dokter van de Zande Toernooi’. Deze keer maar liefst weer eens 10 deelnemende ploegen. Onze vier eigen seniorenteams. En uiteraard diverse Ex- en Oud-S.K.N.W.K.-ers. Deze keer ook weer teams van ‘onze buurvereniging’ Dreischor en Ouwerkerk.

P1420441

Het was een een geweldig toernooi. Ook de weergoden hadden het goed op met S.K.N.W.K., want het was de gehele dag door schitterend (voetbal)weer.

P1420784

Uiteindelijk werd Ex-S.K.N.W.K. de winnaar van deze editie. In een spannende finale werd uiteindelijk na ‘pingels ‘S.K.N.W.K. 1 verslagen.

20150514_163255

Na het voetballen was het tijd voor de ‘derde helft’. Zoals altijd werd deze opgeluisterd met een lekker muziekje en werden de barbecues aangestoken. Ondanks dat het weer iets minder werd ook geen wanklank(en). De barbecues werden onder het dakterras gezet. Daar was het net als in de tent op ‘Het Springer’ lang (gezellig) druk.

P1180256

We kijken weer met z’n allen terug op een schitterende en geslaagde dag! Dank aan deelnemers, publiek, organisatie, barpersoneel, scheidsrechters e.v.a.

P1180309

Bekijk de foto’s van deze editie elders op deze site in ‘Het Fotoboek’.