Fantastische dag op ‘Het Springer’ tijdens Dokter van de Zande Toernooi 2016

Al voor de 37e keer werd op Hemelvaartsdag op sportpark ‘Het Springer’ het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi gehouden. Elk jaar weer ‘een happening’ waar een ieder binnen S.K.N.W.K. naar uitkijkt. Inmiddels is dit toernooi sinds enkele jaren omgedoopt in het ‘Dokter van de Zande Toernooi’. Deze keer weer eens 10 deelnemende ploegen. Onze vier eigen seniorenteams. En uiteraard diverse Ex- en Oud-S.K.N.W.K.-ers. Deze keer ook weer teams van ‘onze buurvereniging’ Dreischor en Ouwerkerk.

P1300681

Het was een een geweldig toernooi. Ook de weergoden hadden het goed op met S.K.N.W.K., want het was de gehele dag door schitterend (voetbal)weer.

P1300867

Uiteindelijk werd S.K.N.W.K. 1 de winnaar van deze editie. In een spannende finale werd uiteindelijk na ‘pingels ‘S.K.N.W.K. 2 verslagen (vorig jaar verloor S.K.N.W.K. 1 de finale nog na strafschoppen van Ex-S.K.N.W.K.).

P1300977

Na het voetballen was het tijd voor de ‘derde helft’. Zoals altijd werd deze opgeluisterd met een lekker muziekje en werden de barbecues aangestoken. Mede door het fantastische weer was het werkelijk een topdag bij S.K.N.W.K.

P1310264

We kijken weer met z’n allen terug op een schitterende en geslaagde dag! Dank aan deelnemers, publiek, organisatie, barpersoneel, scheidsrechters e.v.a.

P1310394

Bekijk de foto’s van deze editie elders op deze site in ‘Het Fotoboek’.

P1310293