Koeriersdienst Nieuwerkerk en Wim Voorbeijtel Transport sponsoren nieuw tenue S.K.N.W.K. 4

Onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, werd vanmiddag voorafgaand aan het duel tegen Cortgene 1 voorzien van een schitterend nieuw tenue. Dit is gesponsord door Koeriersdienst Nieuwerkerk en Wim Voorbeijtel Transport. Hier hebben de spelers van ‘de baggerschuit’ Cecil Dalebout en Wim Voorbeijtel zelf voor gezorgd. Uniek aan de shirts is dat de spelers van het 4e net als echte profs met hun eigen naam boven het rugnummer zullen spelen.

p1380415

p1380418

Uiteraard werden er vandaag de nodige plichtplegingen gedaan. Zo waren er uiteraard bloemen en een presentje voor de sponsors. Deze werden namens het bestuur van S.K.N.W.K. overhandigd door voorzitter Arnold Schiettekatte. Daarna moest er worden geposeerd. Ook de achterkant op de plaatjes, want aan de achterzijde van de shirts staat ook een sponsor. Er werden zelfs aparte spelersfoto’s gemaakt !!

p1380404

Het nieuwe tenue heeft ‘de baggerschuit’ geen windeieren gelegd, want ze wonnen de eerste competitiewedstrijd met maar liefst 5-2 (4 doelpunten van Keu en 1 van Spiekur). Door deze eclatante winstpartij is S.K.N.W.K. 4 zelfs mede koploper (overigens won S.K.N.W.K. 3 in deze zelfde klasse met 1-0 van Colijnsplaatse Boys 1) van de reserve 5e klasse 01.

p1380422 p1380423

Namens de spelers van S.K.N.W.K. 4 nogmaals hartelijk dank aan Koeriersdienst Nieuwerkerk en Wim Voorbeijtel Transport.