Blauw/zwarte groeten: Perry (& pa) Snoep vanuit de kantine van W.H.S. (Sint-Annaland)

De redactie van deze website heeft weer een foto mogen ontvangen voor het item ‘Blauw/zwarte groeten uit…..’. Hiervoor uiteraard hartelijk dank.

S.K.N.W.K. 1 speelde vandaag de competitiewedstrijd in Sint-Annaland tegen W.H.S. 1. Voor S.K.N.W.K.-trainer/coach een ‘speciaal’ duel, want W.H.S. is de club waar hij vandaag komt. De selectie was voor deze gelegenheid speciaal met een busje gegaan, om na afloop van de wedstrijd nog de 3e helft te kunnen voltooien. Na een 1-1 gelijkspel bleef het nog lang onrustig op ‘De Waaie’.

Voor Perry zijn vader was er nog een heuse S.K.N.W.K.-sjaal. Hij komt regelmatig kijken bij S.K.N.W.K. (meestal als W.H.S. 1 niet hoeft te spelen). Als hij dan komt kijken, draagt hij altijd een W.H.S.-sjaal. Vanaf nu hoeft dat niet meer, want hij heeft nu ook een heuse S.K.N.W.K.-sjaal. En eerlijk is eerlijk, dat is toch veel mooier dat blauw/zwart……. 😉

Het lijkt ons als redaktie nog steeds erg leuk dat jullie als bezoekers van www.sknwk.nl ons mee laten genieten van jullie uitjes. Dus trek je er op uit, neem iets blauw/zwarts mee en stuur je foto’s naar De Webmaster.