Inmiddels bekend dat er volgende week vrijdag minimaal 4 ploegen aanwezig zijn bij 40+ voetbal

Op Schouwen-Duiveland wordt al een paar seizoenen met diverse clubs een 40+ competitie gespeeld. Deze wedstrijden worden afgewerkt op vrijdagavond. Het blijkt al een paar jaar een groot succes te zijn. De wedstrijden worden gespeeld met 7 tegen 7 op een half speelveld. Ook S.K.N.W.K. beschikt inmiddels al een paar seizoenen over een 40+ team. Ook dit seizoen is er weer een 40+ competitie op Schouwen-Duiveland.

Voor de winterstop zijn al twee toernooitjes afgewerkt (bij S.K.N.W.K. en Brouwershaven), het toernooi bij FC De Westhoek werd helaas vanwege de weers- en veldomstandigheden afgelast. Op vrijdag 24 maart 2017 wordt het 40+ voetbal op Schouwen-Duiveland weer hervat. Dan is de organisatie in handen van SC Zierikzee. Verzamelen is om 18:45 uur, de eerste wedstrijden staan gepland voor 19:15 uur. De wedstrijden worden gespeeld op het kunstgrasveld van M.Z.C. ’11.

Inmiddels is bekend dat er minimaal 4 teams aanwezig zullen zijn, want naast gastheer SC Zierikzee hebben ook S.K.N.W.K., Duiveland en Ouwerkerk zich al voor deze editie aangemeld. Wie volgt ??

Hieronder het vervolg van het speelschema van dit seizoen (met achter de datum de organiserende vereniging):

24 maart 2017 SC Zierikzee

21 april 2017 WIK’57

19 mei 2017 SV Duiveland

1 reactie op "Inmiddels bekend dat er volgende week vrijdag minimaal 4 ploegen aanwezig zijn bij 40+ voetbal"

  1. FC Nooit is present.?

Reacties gesloten.