Vrouw van penningmeester Michel Ruyssenaars overleden

“Vanochtend vroeg werd ik opgeschrikt door een bericht van Michel Ruyssenaars, penningmeester in ons bestuur en voetballer van SKNWK 4. Gisteren, maandag 27 maart 2017, is geheel onverwacht zijn vrouw Kirsten op 46-jarige leeftijd overleden. Onderweg naar huis vanuit haar werk is ze niet lekker geworden en eenmaal thuis is ze in de armen van Michel overleden. Onwerkelijk, niet te bevatten en bovenal oneerlijk, dat zijn woorden die dan in je opkomen. Vanmiddag ben ik bij Michel geweest, waar hij steun had van zijn broer Pierre – ook speler van SKNWK 4 – en zijn neef Tim. Michel is uiteraard erg aangeslagen.

Aanstaande vrijdag, 31 maart, is er om 12.00 uur een samenkomst in de Nieuwe Kerk ter herdenking van Kirsten, waarna de begrafenis plaatsvindt op de algemene begraafplaats. Voorafgaand aan de bijeenkomst is er van 11.00 tot 11.50 uur gelegenheid tot condoleren. Uiteraard is er een delegatie van bestuur en SKNWK 4 aanwezig. Iedereen die Michel sterkte wil wensen is welkom.

Ook vanaf deze plaats wens ik namens bestuur en leden Michel heel veel kracht toe bij het verlies van zijn lieve vrouw Kirsten”.

Arnold Schiettekatte