Ook wedstrijdverslagen van andere S.K.N.W.K.-teams zijn van harte welkom !!

Sinds enkele weken is het voetbalseizoen 2017-2018 echt van start. Vanaf nu zijn namelijk wekelijks alle S.K.N.W.K.-teams weer aan het voetballen. Om iedereen zoveel mogelijk op de hoogte te kunnen houden van alle S.K.N.W.K.-teams worden via E-mail, Twitter, Facebook of WhatsApp de uitslagen en doelpuntenmakers meestal gelijk na de wedstrijd al doorgegeven aan de webredactie. Dat is ook het leukst, want dan blijven we lekker up-to-date.

Uiteraard zou het ook heel leuk zijn als we van de wedstrijden van alle S.K.N.W.K.-teams een wedstrijdverslagje op de website zouden kunnen plaatsen. Het is helaas voor ons als redactie niet te doen om dit allemaal zelf de regelen. Als je toch een verslagje wilt op de website van jouw team, dan kan dat uiteraard !! Mail je verslag naar de webmaster en hij zorgt ervoor dat het z.s.m. wordt geplaatst.

Toon v/d Berge geeft wekelijk het goede voorbeeld bij S.K.N.W.K. 1. Wie volgt/volgen met een wedstrijdverslagje van hun wedstrijd(en) ?? Allemaal alvast weer hartelijk dank voor jullie bijdrage !!