Julian van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) en Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 4) scoren beiden 2x

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 25 november 2017, kwamen drie van onze vier seniorenteams in aktie (de wedstrijd S.K.N.W.K. 3 – Smerdiek 3 was op verzoek van Smerdiek uitgesteld). Dit weekend was het S.K.N.W.K. 4 dat als enige van de drie ploegen het zoet der overwinning kon proeven. Ze versloegen Duiveland 4 met 3-2.

Na het 1-1 gelijke spel vorige week in de derby tegen W.I.K. ’57 1 opnieuw een derby. Nu in Burgh-Haamstede tegen FC De Westhoek 1. Helaas een zwak optreden van de Nieuwerkerkse ploeg met een ruime 5-2 nederlaag. De twee doelpunten waren van Julian van Nieuwenhuize die hiermee de nieuwe topscorer is bij de senioren van S.K.N.W.K. met toch al weer 9 treffers.

S.K.N.W.K. 2 ontving op eigen veld Luctor/Heinkenszand 2. Een zeer zwakke wedstrijd met twee doelpunten aan beide kanten leverde een 1-1 gelijkspel op. Een stand die al voor de rust was bereikt. Het doelpunt kwam van de voet van Martijn Rentier. Zijn eerste van het seizoen.

Voor S.K.N.W.K. 4 na de onnodige nederlaag vorige week tegen Cortgene/Bevelanders 1 (3-1) nu weer aan de goede kant van de score. Na een 0-0 ruststand werd het uiteindelijk 3-2 voor de blauw/zwarten in de derby tegen Duiveland 4. Pierre Ruyssenaars (een schitterden vrije trap) scoorde er één en bracht zijn seizoenstotaal op 3. De andere twee treffers namens ‘De Baggerschuit’ waren van Wilco de Valk. Hiermee komt hij op een 3e plaats op de topscorerslijst met 6 doelpunten dit seizoen.

A.s. zaterdag, 2 december 2017, komen alle vier seniorenteams weer in aktie voor de competitie. Dan weer volop kansen voor (doel)punten.

De top van de topscorerslijst ziet er als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 25-11-2017
Julian van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 9
Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 8
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 6
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 4
Toby de Bruine S.K.N.W.K. 2 + 3 4
Richard v/d Sande S.K.N.W.K. 4 4
Remon de Jonge S.K.N.W.K. 1 3
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 2 3
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 3
Pierre Ruyssenaars S.K.N.W.K. 4 3

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2017-201
8