Troosteloze wedstrijd eindigt voor S.K.N.W.K. 1 in 0-0 en ook nog met 9 spelers

Na de grote nederlaag in Burgh-Haamstede vorige week tegen FC De Westhoek vandaag de thuiswedstrijd tegen het altijd lastige ‘colijn’. S.K.N.W.K. 1 begon goed aan de wedstrijd en liet het balletje lekker rond gaan zonder overigens gevaarlijk te worden. De gasten vonden het blijkbaar wel gevaarlijk worden want met enkele zware overtredingen waarvan minstens 1 rijp voor rood was probeerden ze het spel van S.K.N.W.K. te ontregelen.

In het vervolg van de eerste helft was het van beide kanten zeer belabberd. S.K.N.W.K. probeerde wel te voetballen en Colijnsplaatse Boys probeerde met lange ballen gevaarlijk te worden. Net voor de rust leek dat succes te hebben toen de spits van de gasten alleen voor doelman Mike Bakker verscheen, maar die redde prima. Zo werd de ruststand bereikt met een 0-0 score.

In de tweede helft voetbalden de gasten wat meer vooruit, maar ook dat was niet echt dreigend. S.K.N.W.K. knokte wel degelijk voor een goed resultaat, maar het ontbrak simpelweg aan creativiteit om tot kansen te komen.

In het laatste kwartier sloeg de vlam weer in de pan, want er vielen in een tijdbestek van tien minuten, maar liefst vier gele en twee rode kaarten. De rode kaarten waren allebei voor S.K.N.W.K. (Stefan Vermeer en René Verschoor kregen beiden 2x geel). Dat was overigens terecht, maar dat de gasten met elf spelers het einde haalde was eigenlijk te gek voor woorden…..

Verder kregen de bezoekers nog tot twee keer toe de mogelijkheid om de onverdiende winst mee naar huis te nemen, maar de geweldig keepende Mike Bakker hield zijn doel schoon en bezorgde S.K.N.W.K. zodoende toch nog een punt.

Een bijzonder matige en onnodig harde wedstrijd die maar snel vergeten moet worden. Volgende week de uitwedstrijd tegen Jong Ambon en dat zal met een zeer gehavende ploeg zijn. Aanvang van die wedstrijd is overigens 15:00 uur.

1 reactie op "Troosteloze wedstrijd eindigt voor S.K.N.W.K. 1 in 0-0 en ook nog met 9 spelers"

1. Ja twee rode kaarten,die zijn er waarschijnlijk volgende week niet bij.En een stuk of wat gele dat loopt ook op.De eerste helft speelde SKNWK goed.Ze schoven de bal aardig naar elkaar toe.Maar ze bereikten Julian niet.De tweede helft was voor Colijnsplaatse Boys.Zij kregen kansen,maar schoten over of naast.Even leek het er op toen Julian de bal vanaf de middellijn op bracht,maar hij stuitte op drie verdedegers.Zo kwam er een eind aan deze wedstrijd,die op een zeer laag peil lag,op deze koude Zaterdagmiddag 0-0.