Inschrijven voor 17e editie Joachim Glerumjeugdtoernooi bij S.K.N.W.K. op zaterdag 2 juni 2018

Logo Joachim Glerum jeugtoernooi

Op zaterdag 2 juni 2018 organiseert S.K.N.W.K. het zeventiende Joachim Glerum-toernooi voor JO9 en JO11-teams. De wedstrijden voor de JO9-teams vinden plaats tussen ca. 9:00 uur en 12:00 uur. Aan het toernooi voor de JO9-teams kunnen in totaal 15 teams deelnemen. De wedstrijden voor de JO11-teams vinden plaats tussen ca. 13:30 uur en 17:00 uur. Aan het toernooi voor de JO11-teams kunnen ook 15 teams deelnemen.

Indien jullie belangstelling hebben om aan dit toernooi deel te nemen met één of meerdere teams, verzoek ik u per mail voor 1 maart 2018 te reageren en hierbij aan te geven of u met JO9 of JO11 teams komt en met hoeveel teams u komt. Ook vinden wij het fijn als u aangeeft of het een 1e of 2e team is (sterkte i.v.m. poule-indeling). Hierbij zou het goed zijn om aan te geven in welke competitie deze teams gespeeld hebben. Voor de JO9 willen wij graag weten of het 1e of 2e jaars spelers zijn (overwegend).

De inschrijvingen worden behandeld op volgorde van ontvangst. Na aanmelding ontvangt u zo spoedig mogelijk een bevestiging. Ongeveer 2 weken voor aanvang van het toernooi ontvangt u via de mail het digitale programmaboekje met daarin o.a. de werkelijke aanvangs- en eindtijden. Dit is namelijk afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Op de toernooi dag zelf ontvangt u ook nog een papieren versie.

Wij hopen uw positieve reactie zo spoedig mogelijk te ontvangen, en we maken er weer een mooi, gezellig en sportief toernooi van!

Met vriendelijke groet,

Robert-Jan van Dijke,

Toernooicommissie