Tikkie Terug Deel 241 – 1e editie Kerst-Bingo S.K.N.W.K. (2012)

Logo Tikkie Terug

Vanmiddag, zaterdag 23 december 2017, staat bij S.K.N.W.K. voor de 6e keer de Kerst-Bingo op het programma. Een goed moment om voor deze editie van ‘Tikkie Terug’ eens terug kijken op de eerste editie in 2012. Het blijkt inmiddels een groot succes, want evenals vorig jaar ook nu weer een volle kantine met zo’n 70 aanmeldingen !!

Overigens is ook in 2006 al eens een Kerst-Bingo gehouden, maar dat kreeg toen geen vervolg. Op de website stond daar het volgende over te lezen:

Geringe belangstelling Bingo-avond

Bij de gisteren gehouden Bingo-avond viel de publieke belangstelling een beetje tegen. Zo’n 30 personen hadden de weg naar de kantine van S.K.N.W.K. weten te vinden voor een gezellig avondje.

En gezellig was het. Ondanks de wat mindere opkomst zeker voor herhaling vatbaar. Jos en Plop (en Jur), verzorgden de Bingo, waarbij mooie prijzen te winnen waren. Een enkeling ging helaas zonder prijs naar huis, maar er waren ook een aantal personen die hadden een vuilniszak nodig om alles te kunnen dragen.

Al met al weer een geslaagd evenement bij S.K.N.W.K. Dank gaat uit naar de organisatie en naar Fernando Bom (die vanaf 12:00 ’s middags al achter de bar stond!). En natuurlijk een dankwoord aan alle deelnemers.

Hieronder wat foto’s van deze avond:

 

In 2012 hebben Jos van Spier en Martijn Neele de stoute Bingo-schoenen opnieuw aangetrokken en vanaf toen blijkt het een schot in de roos. Vandaar dus vanmiddag editie 6.

Over de editie van 2012 werd het volgende geschreven:

Kerst-Bingo was zeer gezellig

Met uiteindelijk toch ruim 40 deelnemers aan de Kerst-Bingo kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd dagje. Gisteren rond 15:00 uur druppelden de deelnemers binnen in de kantine.

Iets na half vier kon worden gestart met de eerste ronde. Uiteindelijk werden er vijf rondes afgewerkt.

Daarnaast was er ook genoeg te eten en te drinken. Iedereen was zeer enthousiast en daarom weten we nu al zeker dat er een vervolg komt.

Om niemand te passeren noemen we geen namen, maar vanaf deze plaats dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze zeer geslaagde dag.

De foto’s: