Online bestellen? Altijd via Sponsorkliks

Banner Sponsorkliks met logo'sSponsklik - de manier om gratis te sponsoren

Al geruime tijd brengen we via onze website het fenomeen Sponsorkliks onder uw aanbracht. Gezien de huidige opbrengst, zit hier nog veel meer ruimte in! En het mooiste van allemaal: het kost u niets! Het enige wat u moet doen is via de S.K.N.W.K.-pagina op de website van Sponsorkliks.nl naar uw favoriete online winkel gaan en bestellen. Honderden winkels zijn aangesloten bij Sponsorkliks, dus bijna altijd zitten úw winkels daar ook bij! Maak daarom vandaag nog van de SponsorKlikspagina van S.K.N.W.K. uw vaste startpagina in uw internetbrowser voor online aankopen!!

Wat is Sponsorkliks?

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en S.K.N.W.K. ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu op de website van Sponsorkliks kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar S.K.N.W.K.

En nogmaals, het kost u niets extra!

Ik wil S.K.N.W.K. ook GRATIS sponsoren!!

Zorg er dan voor dat u voortaan al uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van S.K.N.W.K.. Voor u een kleine moeite, voor onze club directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen!

Hoe werkt het?
Heel simpel. De aangesloten webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van S.K.N.W.K.
De commissie heeft géén invloed op de prijs die u voor uw product of dienst betaalt. Ofwel: u betaalt niets extra’s!!

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die zij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen zij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Mogen wij ook op uw steun rekenen? Ja, toch!

Heeft u hierover nog vragen, dan kunt u een email sturen naar sponsorzaken@sknwk.nl