Luctor Heinkenszand 1 paar maten te groot voor S.K.N.W.K. 1

Gisteren moest S.K.N.W.K. 1 aantreden tegen de nummer twee van de ranglijst, want Luctor Heinkenszand kwam op bezoek. Dus op voorhand rekenden we al een zware pot. Zeker als we kijken naar de afwezigen bij de thuisclub zou het wel eens extra zwaar kunnen worden. De thuisploeg trad namelijk aan zonder de op vakantie zijnde gebroeders van Nieuwenhuize en Machiel Schot, de geblesseerden René Verschoor, Stefan Vermeer en Remco v/d Berge en de aan zijn nieuwe woning klussende Robert Padmos. Zo werd het voor coach Perry Snoep een hele puzzel om deze 7 vaste basisspelers van waardige vervangers te voorzien. Voordeel was wel dat deze vervangers konden laten zien waartoe ze in staat zijn.

In de beginfase startte Luctor Heinkenszand voortvarend en voor de zoveelste keer dit seizoen stond S.K.N.W.K. weer in het begin van een wedstrijd te slapen, want binnen 5 minuten stond  er al 0-2 op het bord na wel zeer gemakkelijke doelpunten. Daarna herstelden de blauw/zwarten zich enigzins zonder overigens tot een kans te komen. Wel werd het de bezoekers moeilijker gemaakt door veel feller op de man te verdedigen en daar hadden de groenhemden in het vervolg van de eerste helft moeite mee. Er werden nog wel enkele kansjes gecreëerd, maar tot de rust hield S.K.N.W.K. de zaakjes verder gesloten.

In de tweede helft was het weer binnen vijf minuten twee keer raak en toen was duidelijk dat dit gehavende S.K.N.W.K. het tempo van de bezoekers niet langer kon volgen. Er vielen nog een aantal zeer fraaie doelpunten van de bezoekers en de teller stopte uiteindelijk bij een uiterst beschamende 0-11…….. Bijzonder was dat doelman Mike Bakker eigenlijk bij alle goals van de bezoekers totaal kansloos was en zodoende niks aan deze ontluisterende cijfers kon doen.

Volgende week naar Middelburg voor het uitduel op de Veerse Poort tegen M.Z.V.C. 1. Hopelijk dat er dan wat recht kan worden gezet en dat zal dan met vrijwel dezelfde ploeg zijn, want van de afwezigen van vandaag zal er waarschijnlijk nog niemand aansluiten. Hopelijk kan er toch een knop worden omgedraaid om tot veel betere prestaties te komen, want zoals vandaag zal dat zeker niet gaan lukken.

1 reactie op "Luctor Heinkenszand 1 paar maten te groot voor S.K.N.W.K. 1"

1. Ja wat zal ik er aan toevoegen,Toon heeft het precies uit de uit de doeken gedaan.Het is niet anders.Maar ja daarom niet getreurd.Volgende week MZVC uit en in Middelburg.Al die gelijke spelen van de laatste tegen Wik.Colijnsplaatseboys,Nieuwland ja dat schiet niet op.Veel socces mannen van het eerste en het tweede.