S.K.N.W.K. 1 opnieuw (doel)puntloos, M.Z.V.C. 1 met 4-0 te sterk

Na de 0-11 oorwassing tegen Luctor Heinkenszand moest S.K.N.W.K. 1 nu de uitwedstrijd spelen tegen M.Z.V.C. uit Middelburg. De thuiswedstrijd werd nog met 6-1 gewonnen door S.K.N.W.K. 1. Natuurlijk is dat geen garantie voor opnieuw een zege. Zeker niet als je in ogenschouw neemt dat S.K.N.W.K.  1 momenteel maar liefst 8!! basisspelers mist.

Onder frisse omstandigheden (3 graden en veel wind) werd afgetrapt op het zeer zanderige hoofdveld van “de Veerse Poort”. In het eerste kwartier was het duidelijk dat beide ploegen het moeilijk hadden om de bal naar de juiste kleur te spelen, maar geleidelijk aan nam de thuisclub het initiatief en kreeg het ook een aantal ferme kansen om de score te openen. Maar het was aan S.K.N.W.K. doelman Mike Bakker te danken dat het tot de rust 0-0 bleef, want met een aantal prachtige reddingen voorkwam de doelman een voorsprong voor de thuisploeg.

Overigens voor dat deze kansen kwamen, was Robbert Uijl heel dichtbij een doelpunt toen een prachtig afstandsschot op de lat uiteen spatte…..

In de tweede helft het eerste kwartier een uitstekend S.K.N.W.K. met daarin ook de nodige kansen. Tot drie keer toe was het S.K.N.W.K.’s gevaarlijkste man Dion de Jonge die heel dichtbij een doelpunt was. Eerst schoot hij een prima terug gelegde bal van George van Heukelom net naast en even later redde de doelman van M.Z.V.C. op een inzet van Dion waarna Machiel Schot de rebound net niet kon benutten, omdat de bal net achter hem kwam.

Twee minuten daarna weer een inzet van Dion maar nu kwam zijn prima inzet via de paal weer terug het veld in. En (daar heb je het weer) als je zelf niet scoort, valt ’tie’ aan de andere kant. Even onoplettendheid en de bal verdween achter de kansloze Mike Bakker, 1-0. Niet veel later een vrije trap voor M.Z.V.C. op eigen helft. De organisatie was weg bij S.K.N.W.K. en dat werd hard afgestraft 2-0.

Daarna liep de thuisclub nog gemakkelijk uit naar een geflatteerde 4-0, omdat de Nieuwerkerkseploeg het weer veel te makkelijk liet lopen. Eindstand M.Z.V.C. 1 – S.K.N.W.K. 1 4-0.

Pluspuntje van vandaag is dat er wel hard gewerkt werd om tot een goed resultaat te komen, maar zonder zoveel basisspelers zou het voor elke ploeg moeilijk zijn om tot een goed resultaat te komen. Volgende week thuis tegen Veere, maar de kans dat die wedstrijd doorgaat is bijzonder klein. Dus dan kan er gewerkt worden aan een gezonde teambuilding, want dat is zeker nodig bij dit S.K.N.W.K. 1.

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 opnieuw (doel)puntloos, M.Z.V.C. 1 met 4-0 te sterk"

1. Ze hadden het openingsdoelpunt kunnen scoren.Nee ze hadden toen moeten scoren.En zo zijn er verschillende kansen geweest.Er zitten meestal drie reserves bij het eerste elftal op de bank.Maar die mannen moeten gelijkwaardig zijn aan diegenen die in de selectie staan.En dat missen wij.En zo zien we maar dat SKNWK op zijn einde loopt.Ik heb zelf SINOTO op helpen richten.Samenspel is nodig om te overwinnen.En daar hou ik van.