Club van 100 S.K.N.W.K. maakt nu écht werk van doorstart

Logo S.K.N.W.K. Club van 100Logo S.K.N.W.K. Club van 100

De Club van 100 is opgericht op 1 september 2000 door Jan Tierie, Sytze Stins en Martijn Neele. Leden van de Club van 100 doneren jaarlijks € 50,- euro. Met dit geld worden ten behoeve van S.K.N.W.K. zaken gerealiseerd welke niet uit de algemene middelen kunnen worden betaald. De besteding gaat uiteraard altijd in overleg met de Club van 100-leden en het hoofdbestuur.

Voor haar bijdrage ontvangt ieder Club van 100-lid een persoonlijk naambordje op het grote bord van de Club van 100, welke op een prominente plaats in onze kantine hangt.

Realisatie

Dankzij de Club van 100 hebben we in oktober 2012 het unieke dakterras bij de kantine kunnen realiseren. Daarna werd het helaas stil rondom de Club van 100.

Doorstart

De laatste tijd kwamen er steeds meer signalen om de Club van 100 weer nieuw leven in te blazen en zo de reserves weer aan te vullen. Zeker na de verwerping van het principeakkoord voor een fusie met s.v. Ouwerkerk en s.v. Duiveland vorig jaar, ligt de weg open om verder te bouwen aan de toekomst van S.K.N.W.K. Ook een stijgend ledenaantal laat zien dat er veel potentie zit in onze ‘Blauw-Zwarte’ club.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van S.K.N.W.K. hebben al 19 nieuwe ‘Club van 100 leden’ zich aangemeld. Zij hebben deze week een mail ontvangen voor hun bijdrage van 2018.

Inventarisatie

Aankomende week zullen alle laatst bekende Club-van-100-leden per email worden benaderd met de vraag of zij nog steeds lid willen blijven van onze Club van 100. Wij hopen dat wij na al die jaren opnieuw op jullie steun mogen rekenen!!

Mocht u tot deze groep behoren en op voorhand hierover vragen hebben? Stuur dan een email naar clubvan100@sknwk.nl.

Nieuwe leden

Uiteraard zijn wij ook op zoek naar nieuwe leden die willen toetreden tot dit zeer selecte gezelschap en op deze wijze S.K.N.W.K. een warm hart willen toedragen.

Ben jij diegene die wij zoeken? Meld je dan nu aan als nieuw lid van de Club van 100 via clubvan100@sknwk.nl!