In april nog extra algemene ledenvergadering

In de maand april zal er nog een extra algemene ledenvergadering komen. Dit is het geval, omdat gisteren tijdens de algemene ledenvergadering nog geen goedkeuring kon worden gegeven aan de financiële stukken. Daarom werd dit agendapunt in overleg met de aanwezige leden van de agenda geschrapt.

“De kascommissie heeft onlangs de financiële administratie over 2017 gecontroleerd. Daarbij is gebleken dat alle inkomsten en uitgaven juist en correct zijn geboekt en verantwoord.  Tegelijkertijd constateerde de kascommissie dat er helaas leden zijn met achterstand in betaling van de contributie over 2017 (en zelfs nog een paar over 2016 !). De commissie heeft het bestuur en de ledenvergadering geadviseerd dit eerst gedetailleerd te inventariseren en in de jaarrekening 2017 te verwerken als nog te innen gelden, zodat we weten hoe groot het bedrag is wat hiermee is gemoeid. Dit kan ook effect hebben op de begroting voor het jaar 2018.

Het bestuur heeft daarom tijdens de vergadering heeft voorgesteld de behandeling van alle financiële stukken van de agenda te halen, de komende weken het advies van de kascommissie uit te werken en in de loop van april 2018 een nieuwe ledenvergadering uit te schrijven om de jaarrekening 2017 en de begroting 2018 opnieuw aan de leden voor te leggen. Alle aanwezige leden hebben hiermee ingestemd.

Het bestuur komt hierop binnenkort dus terug. Van de gelegenheid maken we graag gebruik om alle leden op te roepen de verschuldigde contributie tijdig te betalen. Het scheelt het bestuur en vooral de penningmeester veel werk.”

Met vriendelijke groeten,

Arnold