S.K.N.W.K. 1 kan winstpartij op De Noormannen helaas geen vervolg geven

Na de prima overwinning bij De Noormannen vandaag maar eens kijken of dat tegen Patrijzen doorgezet kan worden. De eerste vijftien minuten was het patrijzen dat het balletje goed rond liet gaan zonder tot grote kansen te komen. Daarna ging S.K.N.W.K. beter meevoetballen en kreeg het een aantal kansen om op voorsprong te komen.

Eerst was het Machiel Schot die de kans kreeg uit een hoekschop, maar hij zag zijn inzet naast en over het doel verdwijnen. Even later weer een kans uit een hoekschop, Remon de Jonge kopte de bal in en in de rebound leek Machiel Schot te scoren maar zijn inzet met zijn hoofd verdween naast het doel.

Een vrije trap van de rechtse kant werd door Stefan Vermeer op de lat gekopt maar in de rebound geen adequaat reagerende S.K.N.W.K.-ers om af te ronden. In het laatste kwartier voor rust nam Patrijzen het initiatief weer over en kreeg ook enkele mogelijkheden. Eén keer waren de bezoekers dicht bij een doelpunt,  maar een knappe inzet werd door de goed keepende Mike Bakker uitstekend verwerkt . Rust 0-0 en daar had zeker meer ingezeten.

In de tweede helft werd S.K.N.W.K. steeds verder terug gedrongen, maar tot grote kansen kwamen de bezoekers niet. De grootste kans was weer voor de blauw/zwarten toen Jarno van Nieuwenhuize op randje buitenspel door mocht gaan op de keeper, maar die wist Jarno van scoren af te houden.

Een kwartier voor tijd een incident toen de rechtsachter van Patrijzen Jarno van Nieuwenhuize nadat het spel al was afgefloten voor een vrije trap een schop gaf wat hem op een rode kaart kwam te staan.

De thuisploeg ging wat aanvallender spelen maar binnen een paar minuten na de rode kaart lag de bal achter Mike Bakker. Half ingrijpen in de achterste linie en de vrijgekomen speler van Patrijzen kon ongehinderd binnen schieten, 0-1.

S.K.N.W.K. kon daarna eigenlijk geen potten meer breken en de 0-2 leek eerder in de maak dan de 1-1. Maar Mike Bakker wist een inzet van dichtbij prachtig te pareren. Zo eindigde de wedstrijd in een overwinning voor de ploeg uit ’s Heerenhoek. Jammer, want in de eerste helft had S.K.N.W.K. het verschil kunnen (en misschien wel moeten) maken.

Volgende week de derby bij in Kerkwerve bij W.I.K. ’57  en hopelijk gaan dan de kansen er dan wel in !!

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 kan winstpartij op De Noormannen helaas geen vervolg geven"

1. Veel kansen in de eerste helft.Maar toch verliezen ze weer op eigen veld.Dat is traditie geworden om op eigen veld te verliezen.En soms winnen ze uit of spelen ze gelijk.Vandaar dat ze nog maar een schamele 15 punten bij elkaar hebben gesprokkeld.Ze zitten nog steeds in de gevaarnezone voor de rode lantaarn.A.S Zaterdag tegen WIK,ook die vechten nog steeds om van de laatste plaats af te komen.Maar ja het is een darby en dat maakt het extra inspannend.Vooraf in de kring roept de aanvoerder van SKNWK? Ik wil winnen en dan in koor wij ook.Succes mannen van het eerste.