Bord Club van 100 S.K.N.W.K. is inmiddels ook weer volledig up-to-date

De Club van 100 is opgericht op 1 september 2000 door Jan Tierie, Sytze Stins en Martijn Neele. Leden van de Club van 100 doneren jaarlijks € 50,- euro. Met dit geld worden ten behoeve van S.K.N.W.K. zaken gerealiseerd welke niet uit de algemene middelen kunnen worden betaald. De besteding gaat uiteraard altijd in overleg met de Club van 100-leden en het hoofdbestuur.

Voor haar bijdrage ontvangt ieder Club van 100-lid een persoonlijk naambordje op het grote bord van de Club van 100, welke op een prominente plaats in onze kantine hangt.

Realisatie

Dankzij de Club van 100 hebben we in oktober 2012 het unieke dakterras bij de kantine kunnen realiseren. Daarna werd het helaas stil rondom de Club van 100.

Doorstart

De laatste tijd kwamen er steeds meer signalen om de Club van 100 weer nieuw leven in te blazen en zo de reserves weer aan te vullen. Zeker na de verwerping van het principeakkoord voor een fusie met s.v. Ouwerkerk en s.v. Duiveland vorig jaar, ligt de weg open om verder te bouwen aan de toekomst van S.K.N.W.K. Ook een stijgend ledenaantal laat zien dat er veel potentie zit in onze ‘Blauw-Zwarte’ club.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van S.K.N.W.K. hebben al 19 nieuwe ‘Club van 100 leden’ zich aangemeld.

Inventarisatie

Ook alle laatst bekende Club-van-100-leden zijn inmiddels per email benaderd met de vraag of zij nog steeds lid willen blijven van onze Club van 100. Wij hopen dat wij na al die jaren opnieuw op jullie steun mogen rekenen!! Ook alle andere leden van S.K.N.W.K. hebben inmiddels een mail ontvangen.

Nieuwe leden

Uiteraard zijn wij ook op zoek naar nieuwe leden die willen toetreden tot dit zeer selecte gezelschap en op deze wijze S.K.N.W.K. een warm hart willen toedragen.

Inmiddels kunnen we u melden dat de teller al op 38 personen staat die zich als nieuw of als oud Club van 100 lid hebben aangemeld voor de doorstart. Een prachtig resultaat, maar uiteraard is de vraag, wie volgt !?

Alle Club van 100 leden hebben nu een naamsvermelding op het grote Cv100-bord in de kantine.

Wil je jouw naam er ook bij? Word dan lid van de Club van 100. Aanmelding via clubvan100@sknwk.nl.