Zeer geflatteerde nederlaag voor S.K.N.W.K. 1 tegen Domburg 1

Na de wanvertoning vorige week in Kerkwerve tegen W.I.K. ’57 stond de volgende competitiewedstrijd op het programma voor S.K.N.W.K. 1. Dit keer in en tegen Domburg (waar thuis overigens met 2-7 van werd verloren !!).

De beginfase was een beetje aftastend, maar S.K.N.W.K. was de bovenliggende partij en kreeg via Julian van Nieuwenhuize en Machiel Schot de beste kansen. Echter hun inzetten werden door de prima doelman van Domburg geweldig gered.

Zoals zo vaak dit seizoen was de eerste beste mogelijkheid voor de tegenstander wel raak. René Verschoor won zijn duel in de zestien, maar de afvallende bal werd in één keer achter Mike Bakker geschoten 1-0. Tien minuten later werd een vrije trap van Domburg via de paal binnen geschoten en zodoende was ook de tweede doelpoging van de thuisploeg gelijk een doelpunt.

S.K.N.W.K.  probeerde wel om de bakens te verzetten, maar even later was de derde poging van de thuisclub weer raak. Uit een voorzet van rechts werd de bal simpel binnen gekopt, 3-0. Zeer geflatteerd, maar bij rust leek de wedstrijd al beslist.

In de tweede helft probeerde S.K.N.W.K. van alles om de wedstrijd te doen kantelen, maar echte grote kansen bleven vooralsnog uit. De dikverdiende tegengoal wilde maar niet vallen. Stefan Vermeer mistte zelfs een penalty en Julian van Nieuwenhuize schoot een vrije trap op de kruising. Dus de bal wilde gewoon echt (nog) niet in het doel.

Toch viel tien minuten voor tijd toch de 3-1. De ingevallen Remco v/d Berge (na maanden blessureleed) schoot na een solo op goal waarop Stefan Vermeer attent reageerde door van dichtbij te scoren. Daarna nog enkele mogelijkheden voor de blauw/zwarten middels Remco en Julian, maar gescoord werd er niet meer door S.K.N.W.K.

Wel viel aan de andere kant nog de 4-1 toen doelman Mike Bakker ver uit z’n doel de bal verkeerd afspeelde en Domburg zijn vierde doelpunt kon scoren.

Eindstand dus 4-1 wat toch wel geflatteerd was te noemen. Volgende week tegen Nieuwland thuis, dan moeten de drie punten maar eens een keer in Nieuwerkerk blijven !!!