S.K.N.W.K. 1 wint in doelpuntrijk duel met 7-3 van Nieuwland 1

Na de nederlaag vorige week in en tegen Domburg vandaag de thuiswedstrijd tegen Nieuwland. De omstandigheden waren overigens prima.

De wedstrijd was amper bezig en S.K.N.W.K. 1 stond weer al achter na een goed uitgespeelde aanval van de bezoekers, 0-1. Maar de blauw/zwarten draaiden binnen tien minuten de zaken om. Twee keer was het spits Machiel Schot die wist te scoren.

Eerst gebruikte hij bij een hoge bal slim zijn lichaam en knikte de 1-1 binnen. Even later stuurde Julian van Nieuwenhuize Stefan Vermeer weg op links. Zijn voorzet leek afgeslagen te worden, maar op artistieke wijze kreeg Machiel met een half omhaaltje de bal knap in het doel, 2-1.

Vlak voor rust kwam nieuwland terug tot 2 2. Na weer een aanval over rechts. Ruststamd 2-2.

De tweede helft was net bezig toen Dion de Jonge na een goeie actie werd gevloerd in de zestien en zelf de penalty benutte, 3-2. Tien minuten later een prachtig doelpunt van Jarno van Nieuwehuize. Hij kwam naar binnen en schoot van afstand raak, 4-2.

Nieuwland kreeg even later een penalty en die werd keurig ingeschoten, 4-3. Echter de thuisploeg bleef aanvallen en kreeg volop kansen. Eerst Julian die alleen voor de keeper net niet af kon ronden en ook Mark Bleiji kreeg een grote kans na een prima actie van de ingevallen Remco v/d Berge.

Diezelfde Remco zette even later Jarno van Nieuwenhuize met een bekeken balletje voor de keeper en hij faalde niet, 5-3. Machiel schot maakte zijn derde met een mooie boogbal over de keeper en Julian van Nieuwenhuize bracht de eindstand nog op 7-3.

Enige smetten op deze pot waren de rode kaart voor Machiel na twee keer geel en de blessure van René Verschoor die hopelijk mee valt.

Eindelijk weer eens 3 punten en volgende week maar een goed vervolg geven in Colijnsplaat.

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 wint in doelpuntrijk duel met 7-3 van Nieuwland 1"

1. SKNWK – Nieuwland 7-3
    Het is hollen of stilstaan.Deze keer werd er overduidelijk gewonnen.Maar het werd toch weer 0-1.Dan een prima herstel en binnen een kwartier was het 2-1.Met de rust was het 2-2.Direct na de rust 3-2 uit een penalty.En toen 4-2 een pracht doepunt.Dan komt Nieuwland tog nog terug tot 4-3.En daarna liep SKNWK uit tot 7-3.De beste speler was Mark Bleyi Wat een doorzettingvermogen heeft die kerel.Ze hebben nu echt gewonnen op eigen veld.We hadden van Julian meer verwacht,maar hij maakte toch een goal.De doelpuntenmakers waren Machiel Schot 3x Jarno van Nieuwenhuizen 2x Dion de Jonge 1x en Julian van Nieuwenhuizen 1x.Volgende week Colijnsplaatse Boys.Thuis was het 1-1.Succes SKNWK.