Machiel Schot (SKNWK 1) en René v/d Bos (SKNWK 4) scoren drie keer

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 14 april 2018, kwamen alle vier onze seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 1 speelde de thuiswedstrijd tegen Nieuwland 1. Het 2e moest uit tegen Duiveland 2, S.K.N.W.K. 3 naar Tholense Boys 4 en S.K.N.W.K. 4 in ’s Gravenpolder tegen Apollo ’69 5.

S.K.N.W.K. 1 pakte weer eens de volle buit !! Het werd maar liefst 7-3. Machiel Schot maakte drie doelpunten en bracht zijn seizoenstotaal op 8. Julian van Nieuwenhuize scoorde zijn 10e competitiedoelpunt van het seizoen. Broertje Jarno scoorde 2x en verdubbelde hiermee zijn productie. Dion de Jonge scoorde vanaf de strafschopstip zijn 3e van het seizoen.

Voor S.K.N.W.K. 2 helaas geen punten in de derby tegen Duiveland 2. Justin de Bruine had met zijn 2e doelpunt van het seizoen de blauw/zwarten op voorsprong gezet, 0-1. Helaas boog de thuisploeg het in de 2e helft om en eindigde het duel in een 2-1 nederlaag voor S.K.N.W.K. 2.

Het 3e kwam er absoluut niet aan te pas in Tholen. Eindstand 3-0 in het voordeel van Tholense Boys 4.

Onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, pakte weer de volle buit. Nu was Apollo ’69 5 kind van de rekening. Richard v/d Sande opende het bal. Hierna was het de beurt aan René ‘Spiekur’ v/d Bos die binnen 5 minuten voor een heuse hattrick zorgde, 4-0. Nog voor rust deed de thuisploeg iets terug, 4-1. Gelijk na rust scoorden de ‘Apolloërs’ ook nog 4-2, maar toen was het weer aan S.K.N.W.K. Wilco de Valk scoorde zijn 9e. Wim Voorbeijtel verstevigde zijn leidersplaats op de topscorerslijst met één doelpunt. Het laatste doelpunt kwam van de voet van keeper Erwin v/d Wekken. Hij maakte vanaf de strafschopstip de 7-2 en maakte zijn eerste doelpunt van het seizoen.

Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) blijft clubtopscorer en nu dus al met 15 doelpunten. Julian van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) volgt op de 2e plaats met 10 doelpunten. Wilco de Valk komt op 9 doelpunten, maar deelt de 3e plaats inmiddels met ploeggenoot René v/d Bos die met zijn hattrick ook op 9 treffers komt. Machiel Schot staat door zijn doelpunten van vandaag op 8 treffers.