S.K.N.W.K. 1 boekt 2e overwinning op een rij

Na de mooie overwinning op Nieuwland 1 vorige week nu de uitwedstrijd tegen Colijnsplaatse Boys zonder de geschorste Machiel Schot en de geblesseerde René Verschoor. En daarbij kwam ook nog de i.v.m. werk afwezige Dion de Jonge moest S.K.N.W.K. de strijd aanvangen met ‘Colijn’ dat overigens ook enkele spelers moest missen.

Zoals zo vaak dit seizoen stonden de blauw/zwarten binnen tien minuten al op achterstand. Een hoge bal werd door een speler van de thuisploeg van dichtbij ingetikt en zodoende weer al snel op achterstand, 1-0.

Maar deze keer toonde de ploeg van trainer/coach Perry Snoep veerkracht en kwam al snel op gelijke hoogte. Een pass van Yannick v/d Cingel kwam op het hoofd van Stefan Vermeer die de bal prima terug kopte op Mark Bleiji en die maakte het keurig af 1-1.

Niet veel later stond het al 1-2 ook in het voordeel van S.K.N.W.K. Een hoekschop van Remco v/d Berge werd half uitverdedigd waarna Julian van Nieuwenhuize met een prachtige volley de 1-2 binnen schoot.

Voor de rust was het alleen S.K.N.W.K. wat de klok sloeg en dat er niet meer werd gescoord was eigenlijk een wonder. Remco v/d Berge en Jarno van Nieuwenhuize kregen de kans maar mistten precisie in de afwerking. Ruststand 1-2.

In de eerste twintig minuten van de tweede helft een uitstekend spelend S.K.N.W.K. Enkele prachtige aanvallen werden opgezet via Julian van Nieuwenhuize, de uitblinkende Robbert Uijl en Remco v/d Berge waarna de eveneens goed spelende Niels Gunst met een paar prima voorzetten kwam. Eerst kreeg Mark Bleiji de bal niet langs de keeper, maar even later kopte Stefan Vermeer knap binnen uit zo’n prima voorzet van Niels, 1-3.

In het restant van de wedstrijd kwam sknwk op 1 kans na voor de thuisclub niet meer in de problemen en wist het weer drie punten binnen te slepen.

Een dikverdiende overwining wat zeker voor het nodige zelfvertrouwen zorgt om een mooi vervolg te geven. Om te beginnen a.s. dinsdag als Zeeland Sport op bezoek komt op sportpark ‘Het Springer’ (aanvang 19:00 uur). Hopelijk kan S.K.N.W.K. dan zijn derde achtereenvolgende overwinning binnen slepen.