S.K.N.W.K. JO17-1 spelers Daan, Joerie en Jonathan ‘Aap van de Week’ bij 4e

De ‘Aap van de Week’ wisseltrofee van S.K.N.W.K. 4 zal vanaf nu tijdens het seizoen 2017-2018 iedere wedstrijd door een ad-hoc commissie (de winnaar van de vorige editie) worden toegekend aan de speler van het vierde eltal met de meest memorabele aktie.

Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.

Vorige week was de ‘Aap van de Week’ voor Spiekur die binnen 5 minuten een loep zuivere hattrick liet aantekenen. Gisteren speelde S.K.N.W.K. 4 tegen Cortgene/Bevelanders 4. Het werd een memorabele wedstrijd, want na een 6-0 ruststand wonnen de blauw/zwarten uiteindelijk met maar liefst 11-0. En dan moet er nog bij worden gezegd dat op aandringen van de tegenstander de wedstrijd uiteindelijk ruim 10 minuten voor het verstrijken van de officiële speeltijd werd afgefloten.

De ‘Aap van de Week’ ging deze keer naar de S.K.N.W.K. JO17-1 spelers Daan v/d Cingel, Joerie van Dijke en Jonathan v/d Velde. Zij kregen deze, omdat ze na het eigen wedstrijd aansloten bij S.K.N.W.K. 4 om de bemanning van de baggerschuit toch op volle oorlogssterkte te krijgen.

En ja, zodoende voor hen de terechte uitverkiezing ‘Aap van de Week’. Daan, Joerie en Jonathan, gefeliciteerd en nogmaals dank voor jullie steun !!