Clubtopscorer Wim Voorbeijtel maar liefst 7x trefzeker namens S.K.N.W.K. 4

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 21 april 2018, kwamen opnieuw alle vier onze seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 1 speelde de uitwedstrijd tegen Colijnsplaatse Boys 1. Het 2e moest de zeer belangrijke uitwedstrijd in Kamperland tegen Bevelanders 2 afwerken. Voor het 3e en het 4e stonden thuisduels gepland tegen repectievelijk Vosmeer 2 en Cortgene/Bevelanders 4.

Het werd een topmiddag voor de blauw/zwarten, want zowel S.K.N.W.K. 1, 2, 3 als 4 wisten hun duels te winnen !! Wat een weelde.

S.K.N.W.K. 1 pakte net als vorige week weer de volle buit !! In Colijnsplaat wonnen ze met 1-3. Het enige verwijt dat ze zichzelf kunnen maken, is dat ze ‘maar’ 3x hebben gescoord. Er waren namelijk nog kansen te over om de score verder uit te bouwen. Maar toch lekker 3 punten. De treffers waren van Mark Bleiji, Julian van Nieuwenhuize en Stefan Vermeer.

Na de nipte nederlaag vorige week in Oosterland nu de belangrijke wedstrijd tegen nummer laatst Bevelanders 2. Belangrijk in de strijd om de onderste plaatsen, want de blauw/zwarten zijn ook nog niet veilig. Ze schoten uit de startblokken en met de rust stonden ze al met 4-0 voor !! In de 2e helft zwakte het wat af en dit resulteerde in een prachtige 5-2 overwinning voor S.K.N.W.K. 2. Drie zeer belangrijke punten !!

De doelpunten bij S.K.N.W.K. 2 werden gescoord door Jelle Kastelein 2x, Simon van Dongen, Remco Veenboer en Timo Verkaart.

Voor het derde eindelijk eens echt een goede overwinning. Vosmeer 2 werd met een terechte 3-1 nederlaag huiswaarts gestuurd. In de 1e helft was het Djamil Reijnen die met een prachtige vrije trap de 1-1 binnenschoot. In de 2e helft scoorde Martijn Padmos maar liefst 2x en bracht de eindstand op 3-1.

Onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, pakte opnieuw de volle buit. Het lijkt erop dat bij de spelers van het 4e de titel mooi-weer-voetballers echt van toepassing is. Met het betere weer gaan ze ook steeds beter presteren. Vorige week al een 7-2 overwinning op Apollo ’69 5, nu was het allemaal nog beter. Het arme Cortgene/Bevelanders 4 werd nu een 6-0 ruststand met 11-0 van het veld geveegd. Grote man was clubtopscorer Wim Voorbeijtel. Hij scoorde gisteren maar liefst 7x (in de 2e helft een zuivere hattrick binnen enkele minuten !!). Wilco de Valk en René v/d Bos maakten beiden de andere 4 doelpunten (allebei 2).

Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 4) blijft zodoende clubtopscorer en lijkt een voorschot te hebben genomen op de Gouden Schoen. Inmiddels staat hij op 22 doelpunten. Julian van Nieuwenhuize (S.K.N.W.K. 1) volgt op de 2e plaats en na zijn doelpunt van gisteren met een totaal van 11 doelpunten. Hij moet deze 2e plaats nu delen met Wilco de Valk en René v/d Bos (beiden S.K.N.W.K. 4).