Topweekend voor seniorenteams S.K.N.W.K. met alle vier winst

Het is dit seizoen nog niet voorgekomen, maar gisteren was het dan zover. Zowel S.K.N.W.K. 1, 2, 3 als vier wisten hun competitieduels te winnen !!

S.K.N.W.K. 1 won in Colijnsplaat ‘maar’ met 1-3. Maar, omdat vele kansen onbenut bleven. Overigens betekent dit de 2e overwinning op een rij voor de blauw/zwarten. Hopelijk kunnen ze deze serie voortzetten. Te beginnen a.s. dinsdag met het inhaalduel tegen Zeeland Sport 1.

Door deze overwinning(en) krijgt S.K.N.W.K. 1 ook weer wat ploegen boven zich in beeld, waardoor er misschien toch nog wat plaatsen op de ranglijst gestegen kan worden !?

Stand S.K.N.W.K. 1:

Het 2e elftal won gisteren het uitduel met Bevelanders 2 met maar liefst 2-5. Bevelanders is de nummer laatst van de ranglijst en moest dus eigenlijk gewoon verslagen (kunnen) worden. Maar makkelijk gezegd dan gedaan. Gelukkig was het met de rust al 0-4 in het voordeel van S.K.N.W.K. en kon het in de 2e helft makkelijk worden uitgespeeld.

S.K.N.W.K. 2 bezet nu de 7e plaats met 21 punten. Om zeker te zijn van nog een jaar reserve 3e klasse zou 1x winst nog wel lekker zijn. Hiervoor krijgen ze nog 5 kansen te beginnen a.s. zaterdag in Zierikzee als naaste concurrent M.Z.C. ’11 3 de tegenstander is.

De stand bij S.K.N.W.K. 2:

S.K.N.W.K. 3 speelde gisteren een puike pot op het eigen sportpark ‘Het Springer’. Ze wonnen deze dan ook met 3-1 van Vosmeer 2.

Ze blijven nog wel hekkensluiter, nu met 9 punten. Maar, de nummer 11 is in zicht en met nog een paar goede overwinningen kan de rode lantaarn zo maar worden overgedragen.

De stand bij S.K.N.W.K. 3:

Tot sluit onze tegenhanger van het vlaggenschip, de baggerschuit, S.K.N.W.K. 4. Met het mooie weer komen ook de resultaten. Gisteren moest Cortgene/Bevelanders 1 er met maar liefst 11-0 aan geloven. Vorige week wonnen ze ook al met ruime cijfers, namelijk 2-7 bij Apollo ’69 5. De week daarvoor werd knap gewonnen van één van de topploegen in de reserve 5e klasse 01. Toen werd Wolfaartsdijk 3 met een 4-1 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Door deze 3 overwinningen op een rij staan de Nieuwerkerkers op een 7e plaats. Eigenlijk zijn ze een beetje best of the rest, want de achterstand op de nummer 6 is toch nog 7 punten.

Stand bij S.K.N.W.K. 4: