S.K.N.W.K. 1 dendert vrolijk door met opnieuw een overwinning

Vandaag tegen Hoedekenskerke 1 om te trachten de vierde overwinning op rij te halen. De eerste twintig minuten van de wedstrijd waarin de gebroeders van Nieuwenhuize ontbraken viel er bar weinig te genieten. Van beide kanten een slap schouwspel zodat kansen niet te noteren waren.

Halverwege de eerste helft kwam S.K.N.W.K. uit de eerste goeie aanval op voorsprong. Remco v/d Berge  ging op avontuur en zag Robbert Uijl geheel vrijstaan. Die haalde prima uit en de score was geopend, 1-0.

Twee minuten later had de 2-0 al moeten vallen. Een schitterende bal buitenkant voet van Remco v/d Berge op Dion de Jonge, die alleen voor de keeper een grote kans kreeg om te scoren, maar helaas schoot hij tegen de keeper aan. Aan de andere kant probeerden de bezoekers met lange ballen op de spitsen gevaarlijk te worden, maar slaagden daar nauwelijks  in. Ruststand 1-0.

In de tweede helft begon S.K.N.W.K. veel beter dan voor rust. De bal werd nu wel goed rond gespeeld en ook de kansen kwamen er. Eigenlijk had de wedstrijd halverwege de tweede helft al beslist moeten zijn. Dion de Jonge kreeg de grootste kans, maar de keeper redde. Toch werd het 2-0 na een prima voorzet van Dion de Jonge kopte spits Machiel Schot de bal in de verre hoek en de wedstrijd leek nu wel beslist.

Maar na de 2-0 zakte het spelpeil weer naar een matig niveau en de bezoekers kwamen steeds meer voor de goal van Mike Bakker. Enkele kansen werden om zeep geholpen, maar in de slotfase lukte het toch om tegen te scoren, 2-1.

Daar bleef het bij en zo konden de blauw/zwarten voor de vierde keer op rij de drie punten bij schrijven in een matige wedstrijd.

Volgende week komt koploper Veere op bezoek op ‘Het Springer’ en een gemotiveerd S.K.N.W.K. in ’the winning mood’ kan het iedereen lastig maken dus vijf op een rij is dan zeker mogelijk !!

1 reactie op "S.K.N.W.K. 1 dendert vrolijk door met opnieuw een overwinning"

1. Ja vier op een rij gewonnen.De uitslag was maar magertjes 2-1 dus.Het kwam waarschijnlijk dat de van Nieuwenhuizens er niet bij waren.SKNWK heeft nu 28 kostbare punten.We dachten dat de eerste goal werd gescoord door Gunst.Maar wie ze zet is niet belangrijk,als ze maar zitten.Maar Dion de Jonge kreeg drie dezelfde kansen en drie keer mis.En dat deed hij van links.Als hij dat van rechts had gedaan zouden er op zijn minst twee ingevlogen zijn.Er liep ook niemand mee waar hij op af kon spelen.Uit een kopbal maakte Machiel Schot er 2-0 van.In de laatste minuut werd het nog 2-1.Nu Zaterdag tegen Veere.Ik hoop dat de trainer het sterkste elftal opsteld. En met zuiverheid de bal overspeeld.En niet weg is weg en daarna stilstaan maar je aanbied.Je moet steeds zorgen dat de bal in de ploeg blijft .Zo moet SKNWK, Veere zien te verslaan.Succes mannen.