Eerste 5 teams zijn al aangemeld voor 7e editie Mini Bedrijventoernooi S.K.N.W.K. (vrijdag 15 juni a.s.)

Op vrijdag 15 juni 2018, wordt bij S.K.N.W.K. voor de 7e keer het Mini Bedrijventoernooi georganiseerd. Het is net als tijdens de voorgaande edities de bedoeling om om 19:00 uur starten met de wedstrijden. Omstreeks 21:00 uur zal bekend zijn welke teams de diverse poules hebben gewonnen en de bekers in ontvangst mogen nemen.

Na afloop van het toernooi is er in onze kantine en hopelijk vanwege de weersomstandigheden ook op het dakterras nog voldoende tijd voor nabespreking van het toernooi onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard is publiek ook van harte welkom.

Inmiddels zijn al onze sponsoren persoonlijk uitgenodigd om samen met hun medewerk(st)ers en/of familie een leuk potje voetbal te spelen tegen collega en potentiële sponsors van S.K.N.W.K. De wedstrijden worden op een half veld gespeeld, met 6 veldspelers en een doelman. De wedstrijden duren 20 minuten.

Aanmelden kan per e-mail via sponsorzaken@sknwk.nl. Hier kunt u ook terecht voor vragen/opmerkingen. Er in plaats voor 16 teams !! Inschrijving sluit op 31  mei a.s.

De eerste vijf teams (sponsors) hebben zich inmiddels aangemeld bij de organisatie !!

Dit zijn de deelnemende teams tot nu toe:

1. Ajax Supporters

2. Amilcosports

3. Quality Time

4. Omoda

5. Lankor Hoveniers

Wie volgt !!??