Teamindeling Dokter v/d Zande Toernooi 2018 (update)

A.s. donderdag, 10 mei 2018, wordt bij S.K.N.W.K. weer het Dokter van de Zande Toernooi georganiseerd (is het 39e Onderling S.K.N.W.K.-Tournooi). Evenals alle voorgaande jaren nemen onze eigen seniorenteams deel en ook onze oudste jeugd. Verder zijn er Ex- en oud S.K.N.W.K.-ers die de kicksen weer onderbinden. Ook weer een gastteam van D.Z.C. ’09 en een combinatieteam Duiveland/S.K.N.W.K. waardoor we Hemelvaartsdag maar liefst 10 deelnemende ploegen hebben !!

Vanwege afmeldingen i.v.m. werk, blessure, maar gelukkig ook nog een paar aanmeldingen is er even getwijfeld om i.p.v. 10 teams, maar 8 teams te doen. Maar met toch nog ruim 90 spelers heeft ieder 10 nu minimaal 9 spelers (er wordt 7 tegen 7 gespeeld). Met 8 teams zouden de teams uit zo’n 12 mensen bestaan en heb je 5 wissels.

Daarnaast was ook het speelschema al gemaakt en zo is het dus het makkelijkst. Nu maar hopen dat iedereen die zich heeft aangemeld er ook echt is en dat de eventuele twijfelgevallen ook gewoon deel kunnen nemen. Overigens wordt er gespeeld met de Olympische gedachte (meedoen is belangrijker dan winnen). Het kan zijn dat er op de dag zelf nog wat geschoven kan en zal worden i.v.m. bijvoorbeeld afmeldingen.

Mocht je naam er onverhoopt niet bij staan, geen probleem. Stuur nog even een mailtje naar Martijn Neele via jmneele@zeelandnet.nl

We wensen iedereen alvast een plezierig toernooi toe !!

De teamindeling (update) is als volgt:

Indeling Dokter van de Zande toernooi 2018_4