Bouwen aan de toekomst… wie helpt er mee?

Verbouwing kantine logoVerbouwing kantine logo

Medio 2017 berichtten we jullie via deze website dat er plannen werden gemaakt voor verbouwing van de kantine.

Eerst de buitenkant

Inmiddels is duidelijk geworden dat de buitenkant van de kantine eerst moet worden aangepakt alvorens we de binnenzijde kunnen moderniseren. Een drietal projecten is hiervoor gedefinieerd, te weten:

  • Enkelglas vervangen door dubbelglas
  • Renoveren dakgoten
  • Renoveren houten gevel (zijde dakterras)

Tijdens de laatste ledenvergadering heeft de werkgroep haar plannen (financieel) toegelicht en is er akkoord gegeven om door te pakken.

Planning

Zoals het er nu naar uit ziet, wordt op zaterdag 9 juni hiervoor de eerste klusdag georganiseerd. In de weken erna zal er moeten worden doorgepakt, om de bovengenoemde projecten voor aanvang van het nieuwe voetbalseizoen af te ronden. Inmiddels heeft een aantal vaklui zich aangemeld, zodat zij vanuit hun deskundigheid kunnen adviseren met het plannen van de werkzaamheden. Maar uiteraard zijn wij nog op zoek naar veel meer mensen die in de maand juni (met uitloop in juli) enkele doordeweekse avonden en op zaterdagen de handen uit de mouwen willen steken. Wil jij onze club hierbij helpen, geef je dan nu op via verbouwing@sknwk.nl!

Graag bij opgave aangeven of je voor specifieke werkzaamheden inzetbaar bent (bijvoorbeeld timmerwerk, schilderwerk, schoonmaak etc.). Maar uiteraard hebben we ook genoeg enthousiaste ‘sjouwers’ nodig 🙂

Een exacte planning wordt eind mei opgemaakt, zodra we weten op hoeveel vrijwilligers wij een beroep mogen doen. Dit zal dan met de bouwers worden gecommuniceerd.

Samen maken we er iets moois van !!

 

Met vriendelijke groet, namens de werkgroep,

Robbert van de Zande en Steven Neele

1 reactie op "Bouwen aan de toekomst… wie helpt er mee?"

  1. Leon Quik | 07-05-2018 at 19:00 |

    Kunnen er wel uitgaven gedaan worden omdat de begroting nog niet is goed gekeurd.. en als ik de plannen zie gaat er toch behoorlijk wat geld geïnvesteerd worden,….

Reacties gesloten.