Dokter van de Zande Toernooi 2018 was zeer sportief en super gezellig

Gisteren werd traditioneel op Hemelvaartsdag bij S.K.N.W.K. weer het Dokter van de Zande Toernooi georganiseerd (39e editie van Het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi). Elk jaar weer ‘een happening’ waar een ieder binnen S.K.N.W.K. naar uitkijkt. En ook de weergoden werkten gisteren weer prima mee, want onder werkelijk schitterende weersomstandigheden kon deze editie worden afgewerkt.

Vanwege de wind werden de barbecues na afloop van het toernooi achter de tent geplaatst om een beetje uit de wind te staan. Echter tegen 20:00 uur ging de wind liggen en liet het zonnetje zich ook weer zien en kon aan de voorzijde de afterparty onder leiding van DJ Toon nog een tijdje voort worden gezet.

Deze keer weer 9 deelnemende ploegen. Onze vier eigen seniorenteams, S.K.N.W.K. JO17-1. En uiteraard diverse Ex- en Oud-S.K.N.W.K.-ers. Deze keer ook weer teams van ‘onze buurvereniging’ D.Z.C. ’09. Minpuntje waren de vele afmeldingen op het laatste moment waardoor Ex-S.K.N.W.K. werd terug getrokken en er dus één team minder dan uiteindelijk de bedoeling was, meespeelde. Uiteraard ook deze editie weer de welbekende handicap van de strafschoppen waardoor de op papier mindere teams de score via deze pingels nog wat op konden schroeven.

Uiteindelijk werd D.Z.C. ’09 de winnaar door de oudjes van SINOTO te verslaan in de finale. Na het voetballen was het tijd voor de ‘derde helft’.

Dank aan deelnemers, publiek, organisatie, barpersoneel, scheidsrechters, verzorger, ‘regelateurs van de bbq’, DJ e.v.a. Bekijk de foto’s van deze editie elders op deze site in ‘Het Fotoboek’.