Erwin v/d Wekken voor 2e keer dit seizoen ‘Aap van de Week’ bij S.K.N.W.K. 4

De ‘Aap van de Week’ wisseltrofee van S.K.N.W.K. 4 zal vanaf nu tijdens het seizoen 2017-2018 iedere wedstrijd door een ad-hoc commissie (de winnaar van de vorige editie) worden toegekend aan de speler van het vierde eltal met de meest memorabele aktie.

Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.

De ‘Aap v/d Week’ bij de wedstrijd van gisteren tussen FC De Westhoek 3 en S.K.N.W.K. 4 (0-7 overwinning voor de blauw/zwarten) was voor Erwin v/d Wekken. De speler van Ouwerkerk die vanwege het samenwerkingsverband met de lagere seniorenteams en Ouwerkerk en de nog niet geheel fitte Leon Quik bijna wekelijks keept bij het 4e. Hij kreeg deze uitverkiezing vanwege het feit dat hij in de rust vrijwillig zijn plek afstond aan Jeffrey Hart. Jeffrey was namelijk mee als wissel en kon zo de 2e helft keepen bij het 4e. Overigens hielden beide keepers gisteren ‘de nul’.

Vandaar voor Erwin de zeer terechte uitverkiezing voor ‘Aap van de Week’. Overigens al zijn 2e dit seizoen. Erwin, van harte gefeliciteerd !!