Al 3 teams aangemeld voor 40+ toernooi bij S.K.N.W.K. op vrijdag 1 juni a.s.

Op Schouwen-Duiveland wordt al weer een paar jaar met diverse clubs een 40+ competitie gespeeld. Deze wedstrijden worden afgewerkt op vrijdagavond. Het blijkt een groot succes te zijn. Ook S.K.N.W.K. is al weer een aantal seizoenen met een 40+ team actief op deze toernooitjes. De wedstrijden worden gespeeld met 7 tegen 7 op een half speelveld. Er worden op een wedstrijdavond enkele korte wedstrijdjes gespeeld.

Ook tijdens het huidige seizoen zullen er weer 6 toernooitjes worden gespeeld. Drie voor en drie na de winterstop. De aftrap was op vrijdag 29 september j.l. bij Brouwershaven. Hieraan namen 6 teams deel. Het toernooitje in oktober bij FC De Westhoek werd bij gebrek aan deelnemende teams helaas afgelast. De laatste editie van 2017 werd gehouden bij Duiveland.

Na de winterstop was was de herstart in de maand maart. Een herkansing voor FC De Westhoek. Vrijdag 20 april 2018 was W.I.K. ’57 uit Kerkwerve de gastheer. Het laatste toernooitje van dit seizoen wordt gehouden op sportpark ‘Het Springer’ bij S.K.N.W.K. In principe zou dit worden gehouden op vrijdag 25 mei 2018, maar na overleg is nu besloten dit een week te verplaatsen. Nu wordt het dus gespeeld op vrijdag 1 juni a.s.

Inmiddels heeft FC De Westhoek en Ouwerkerk al aangegeven hierbij aanwezig te zijn. Uiteraard hebben we ook zelf een 40+ team. Hopelijk volgen er nog meer teams van Schouwen-Duiveland !?

Hieronder het complete speelschema van de 40+ toernooitjes dit seizoen:

29-Sep-17 ASV Brouwershaven
27-Oct-17 FC De Westhoek
24-Nov-17 sv Duiveland
23-Mrt-2018 FC De Westhoek
20-Apr-18 WIK’57
1 Jun 2018 SKNWK