S.K.N.W.K. 2 dankt Cees Dalebout voor 9 wedstrijden ‘scheidsrechteren’ dit seizoen

Slechts één keer dit seizoen (tegen Kapelle 3) had de K.N.V.B. een scheidsrechter aangesteld voor S.K.N.W.K. 2 tijdens een thuiswedstrijd. Alle overige 10 duels moesten de blauw/zwarten zelf voor een scheidsrechter zorgen. Gelukkig had het 2e in Cees Dalebout dit seizoen een ‘vaste’ scheidsrechter. Tijdens 9 thuisduels van het 2e stond Cees aan de aftrap.

De andere wedstrijd werd geleid door Fernando Bom. Overigens ‘sportief’ van Cees om Fernando gisteren ook nog een helftje te gunnen tegen N.O.A.D. ’67 3 😉 Cees verliet in de rust licht geblesseerd het veld en Fernando (die er toch was om te fluiten 😉 ) heeft de 2e helft gedaan. Hiervoor (mede namens het 2e nogmaals dank).

Omdat Cees dit seizoen dus als vaste scheidsrechter acteerde bij S.K.N.W.K. 2 werd hij namens het 2e na afloop van het duel persoonlijk bedankt en ontving hij hiervoor nog een attentie !!

1 reactie op "S.K.N.W.K. 2 dankt Cees Dalebout voor 9 wedstrijden ‘scheidsrechteren’ dit seizoen"

  1. Een ieder die rechtstreeks te maken heeft met het tweede, enorm bedankt voor de mooie geste gisteren. Dit heb ik enorm op prijs gesteld. Vooral ook dat iedereen na afloop ook nog persoonlijk is komen bedanken vond ik prachtig. Tevens feliciteer ik de jongens van het tweede met het consolideren van de status in de 3e klasse. Probeer het volgend jaar niet zo lang spannend te houden. Een goede groep met een goede technische staf en een goede drive.

Reacties gesloten.