Enkele blessures bij ZSC’62 en Duiveland op spannende slotdag

Wie speelt er nacompetitie in de derde klasse B? Dat is de grote vraag die voetbalvolgers zaterdag 28 mei bezighoudt. Duiveland of ZSC’62?

De Oosterlanders spelen op de slotdag tegen kampioen Krabbendijke en doen dat zonder Jan Looij, Leen IJzelenberg en Chris Koremans. ZSC’62 ontvangt het uitgespeelde DHV en mist Jos Erades en Barry van der Stel. De historie van dit seizoen en hoe beide ploegen zich tot elkaar verhouden, is zo zoetjes aan wel bekend. Duiveland staat twee punten voor op ZSC’62, dus vul maar in wat er allemaal mogelijk is.

In de vierde klasse A valt er op de laatste dag mogelijk nog wat te halen voor FC De Westhoek. Wanneer de ploeg van trainer Steven zelf wint van Colijnsplaatse Boys en Noormannen en Domburg verliezen, plaatst de Schouwse formatie zich voor de nacompetitie.  ,,Maar verdienen doen we het niet”, stelt Seedo eerlijk vast. De coach kan geen beroep meer doen op Maarten Kempen en Mark de Feiter: het duo heeft vorig weekend hun laatste wedstrijd voor FC De Westhoek gespeeld.

WIK’57, poulegenoot, speelt tegen Patrijzen zonder Mark van Langeraad en Camiel Kleppe. SKNWK, dat thuis Jong Ambon treft, treedt compleet aan. Tweedeklasser MZC’11 speelt de laatste wedstrijd (uit bij Arnemuiden) van het seizoen 2017/2018 zonder de geschorsten Jacco van der Schee en Jesse Kalwij.