Geslaagde 17e editie van ons eigen Joachim Glerum Jeugdtoernooi

Gisteren, zaterdag 2 juni 2018, werd alweer voor de 17e keer ons eigen jeugdtoernooi, het Joachim Glerum Jeugdtoernooi, gehouden. En ook nu werd het weer een fantastisch toernooi mede dankzij de prima weersomstandigheden (alleen het zonnetje had zich wel wat meer/vaker mogen laten zien). ’s Ochtends om 09:30 uur trapten de JO9- teams af. Hier speelden 8 teams in 2 poules van 4. Rond het klokje van 11:40 uur was bekend wie de winnaars waren in de beide poules.

Uiteraard was er ook weer de welbekende penaltybokaal. Uiteraard was er voor alle deelnemende teams een prachtige beker. Daarnaast kregen alle deelnemertjes een mooi badlaken mee naar huis.

Voor de organisatie was het toen snel eten en alles opruimen en in gereedheid brengen voor de middag. Nu was het de beurt aan de JO11-teams. Hier ook 8 deelnemende teams waardoor er ook nu 2 poules van 4 teams waren. Rond 15:10 uur konden hier de eindstanden worden opgemaakt zodat om 15:30 uur de prijsuitreiking kon worden gedaan. Ook nu voor alle teams weer een bokaal en voor alle deelnemers een badlaken.

Onder aanvoering van één van de organisatoren deden alle JO11-teams nog mee een aan mooie versie Links Rechts van het liedje van De Snollebollekes. Een prachtig zicht !! Toch weer een mooie dag op ‘Het Springer’ waarbij 16 teams van ca. 10 spelers en vele vrijwilligers zodat er toch bij zo’n toernooi ca. 200 man (en vrouw) bezig is met zijn sport, spel en plezier. En dat is toch waar het allemaal om draait !!

De organisatie kijkt weer terug op een fantastisch geslaagd toernooi. Dit kan nooit zonder de vele vrijwilligers. Dus bedankt: organisatie, scheidsrechters, keepers, barcommissie, leiders, uiteraard de sponsors en iedereen die we dan nog vergeten zijn. Speciaal dank aan André Slootmaaker (Theetuin de Stokroos) voor het beschikbaar stellen van de kar die ook dit jaar weer kon dienen als toernooisecretariaat. We hopen ook volgend jaar weer op jullie steun.