Gezellige seizoensafsluiting voor onze Baggerschuit, S.K.N.W.K. 4

Ook voor onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4, zit weer een geslaagd seizoen er op. Gisteren, zaterdag 9 juni 2018, hebben ze het seizoen afgesloten met een gezellig middag/avond. Rond het klokje van 14:00 uur verzamelen op ‘Het Springer’. Hier alvast een bakje koffie en andere versnapering.

Onder prima weersomstandigheden werd om 14:45 uur koers gezet naar Wijnhoeve de Kleine Schorre te Dreischor. Een enkeling ging met de auto, maar de meesten zoals het ‘echte’ sportmannen betaamt gingen op de fiets (of had dit een andere reden !?).

Aangekomen bij deze Wijnhoeve op het zonovergoten terras eerst een wijntje. Het was namelijk wachten op een heuse rondleiding over het prachtige terrein. Uitleg gekregen over het het ontstaan van de Wijnhoeve en hoe een en ander in zijn werk gaat.

Daarna was het natuurlijk tijd voor het belangrijkste van het bezoek aan de Wijnhoeve ūüėČ Het proeven !!¬† We kregen vier overheerlijke wijnen voorgeschoteld. Omstreeks 18:00 uur werd de terugreis richting Nieuwerkerk weer ingezet.

Aangekomen op ‘Het Springer’ werd de barbecue aangeslingerd. Heerlijk gegeten op een zeer zonnig dakterras met uiteraard nog een drankje.

Voor S.K.N.W.K. 4 was het daarna tijd voor de jaarlijkse quiz Baggeraar van het Seizoen. Niet voordat Richard v/d Sande met terugwerkende kracht nog was voorzien van een shirtje voor de kleine Lenn.

 

 

Uiteraard was de quiz ook dit jaar weer in elkaar gezet door Kapitein Gerwi Temmink. Ook nu weer veel gelachen uiteraard. Uiteindelijk mochten in willekeurige volgorde Marleen, Eddy, Pierre en Sytze uit gaan maken wie de Baggeraar van het seizoen werd. Uiteindelijk ging deze eer naar Pierre !! Overigens kregen alle vier finalisten een inschrijfformulier voor de WK-poule inclusief het inleggeld. Nu nog snel even invullen (inleveren kan tot uiterlijk dinsdag 12 juni a.s. 18:00 uur).

Inmiddels was het al bijna zondag en nadat de tafels en stoelen weer keurig op de plaats waren gezet en het overige was opgeruimd, gingen de meesten moe maar voldaan huiswaarts. Een enkeling nam nog een afzakkertje.

Het was een geweldige dag na weer een geslaagd seizoen. Dank aan alle deelnemers, maar zeker aan de organisatoren René, Wim (en Connie) en Gerry.

Nu kan de baggerschuit worden aangelegd in de haven. En dan volgend seizoen weer uitvaren voor nieuwe avonturen !!