Super gezellige 7e editie van Mini Bedrijventoernooi S.K.N.W.K.

Gisteren, vrijdag 15 juni 2018, werd er al weer voor de 7e keer het Mini Bedrijventoernooi georganiseerd op sportpark ‘Het Springer’. Onder werkelijk perfecte weersomstandigheden was ook deze editie weer zeer geslaagd !! Deze keer weer deelname van 12 sponsors dus werd er op drie velden gestreden in drie poules van vier teams. Dit allemaal met de Olympische gedachte uiteraard, want deelnemen is belangrijker dan winnen !!

Uiteindelijk waren de 1e prijzen voor: Peter v/d Cingel Bestratingen, Bouwbedrijf Quant en Intersport. Zij ontvingen allen dus een prachtige bokaal.

Daarna was het tijd voor de welbekende wedstrijdanalyses. Dit allemaal onder het genot van een versnapering. Ook werden er heerlijke snacks geserveerd. En er kon op groot scherm worden gekeken naar de schitterdende WK-wedstrijd Spanje – Portugal. En omdat ook de weergoden ons weer goed gezind waren was het tot in de vroege uurtjes gezellig druk op het daktterras.

We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde 7e editie van ons eigen Mini Bedrijventoernooi. Het was echt weer super gezellig. Dankwoordje aan uiteraard de deelnemers, maar zeker de organisatie, scheidsrechters, barmensen, overige vrijwilligers en andere aanwezigen die hebben bijgedragen aan deze prachtige avond.

Het was weer een fantastisch (voetbal)feestje waar we als S.K.N.W.K. zeer trots op kunnen en mogen zijn !! Tot volgend jaar !!