Tikkie Terug Deel 247 – Voorgaande WK-Toto’s op www.sknwk.nl

Logo Tikkie Terug

Op dit moment is het WK-voetbal in Rusland in volle gang. Via Cees Dalebout (en zijn collega Floor Adriaanse) is er weer een WK-Toto. Ook vele S.K.N.W.K.-ers doen hier aan mee. Dagelijks wordt via deze website de tussenstand gepubliceerd. Een leuk tijdverdrijf tijdens deze voetballoze periode op de amateurvelden.

In deze editie van Tikkie Terug een terugblik op enkele eerdere WK-Toto’s. Deze werden toen georganiseerd door de redactie van www.sknwk.nl. Alleen vier jaar geleden (2014) was er tijdens het WK in Brazilië geen toto. De voorgaande twee wel (zie hieronder).

 

2010: Materazzi uiteindelijk de winnaar van SKN-WK-Toto

Slechts 4 deelnemers aan de SKN-WK-Toto haalden punten na de finale tussen Nederland en Spanje. Zij voorspelden na 90 minunten een gelijke stand.

Hierdoor veranderde er in de stand heel weinig. Materazzi (Martijn Backx) bleek uiteindelijk de beste voorspeller. Hij is met 183 punten winnaar geworden. Nummer 2 is 1nul (Jurjen Vermeer) met 180 punten. Als 3e eindigde Mediumvisor met 178 punten.

De redactie kijkt weer terug op een geslaagde SKN-WK-Toto. Allen dank voor het meespelen.

Uiteraard hebben we aankomend seizoen weer gewoon de SKNWK-Toto met het voorspellen van de uitslagen in de 3e klas A K.N.V.B. Zuid 1 (de klasse van S.K.N.W.K. 1).

Hopen dat ook iedereen dan weer meedoet!

Voor een volledig overzicht van de eindstand in het SKW-WK-Toto-klassement moet je eerst inloggen en kun je terecht onder ‘Toto’ elders op deze site.

2006: Jacky de Bruine winnaar van de sknWK-toto

Gisteren is het WK voetbal 2006 afgesloten. Zodoende is er dus ook bekend wie er winnaar is geworden van de sknWK-toto. Deze eer gaat naar JACKY (Jacky de Bruine). Van harte gefeliciteerd.

De tweede plaats is voor Kik (Martijn Kik). Derde eindigde Chris (Chris van Oudheusden). Ook jullie gefeliciteerd. Met name Chris weer een puike prestatie!! Hij kan toch aardig voorspellen, want hij was eerder de winnaar van de eerste SKNWK-toto, die we tijdens het afgelopen seizoen hadden.

DEEL TWEET