S.K.N.W.K. heeft ook aankomend seizoen weer 15 voetbalteams

Het nieuwe seizoen 2018-2019 zal S.K.N.W.K. met 13 teams de competitie ingaan. Daarnaast hebben we uiteraard ook nog de 40+ bij de mannen en de 30+ bij de vrouwen waardoor we net als afgelopen seizoen maar liefst 15 teams hebben die actief zullen zijn tijdens het nieuwe seizoen.

Bij de senioren gaan we toch gewoon proberen met 4 seniorenteams spelen. Met zo’n 60 fulltime en nog zo’n 10 parttimers (zij kunnen niet elke week spelen) moet het toch gewoon mogelijk zijn hiermee wekelijks 4 teams te bemannen !? Overigens zullen we eind augustus/begin september met de spelers en staf van S.K.N.W.K. 3 en 4 bij elkaar zitten om duidelijk afspraken te maken voor het seizoen. Ook zoeken we na het stoppen van Christian van Vossen nog een leider voor het 3e. Wie van de speler(s) van het 3e voelt/voelen zich nu al geroepen zich hiervoor aan te melden…….!?

Aankomend seizoen beschikken we bij de jeugd weer over alle leeftijdscategorieën. Daar zijn we beste wel een beetje trots op !! We hebben een JO19, JO17, MO17, JO15. Bij de JO13 hebben we zelfs 2 teams, namelijk een 11-tal en een 7-tal. Verder nog een JO11, JO9 en JO7.