KNVB Assist nu uitgebreid: Eigen omgeving voor wedstrijdsecretarissen

Bron: www.knvb.nl

KNVB Assist biedt nu nog meer mogelijkheden; vanaf vandaag (vrijdag) is er een online platform voor Wedstrijdsecretarissen toegevoegd. KNVB ASSIST Wedstrijdsecretarissen is dè centrale plaats voor informatie over onderwerpen waar een wedstrijdsecretaris van een amateurvereniging mee te maken krijgt.

Dit zijn onderwerpen zoals promotie/degradatieschema’s, bekerbesluiten, gestaakte wedstrijden en overschrijvingen. Naast praktische informatie vanuit de KNVB zijn ook de belangrijkste deadlines te vinden en de antwoorden op de meest gestelde vragen. Wat is er te vinden op KNVB Assist Wedstrijdsecretarissen?

Veld- en zaalvoetbal

Het takenpakket van een wedstrijdsecretaris is zeer divers. Hoe kan ik overschrijvingen naar een andere vereniging? Wanneer moeten we als periodekampioen spelen in de nacompetitie? Wanneer wordt het nieuwe speelschema bekend? Op deze vragen – en veel meer – proberen we jou een antwoord te geven.

Tuchtzaken

De wedstrijdsecretaris wordt vaak bevraagd over informatie rondom tuchtzaken. Hoe kan ik bezwaar maken tegen een rode kaart? Wat moeten we doen na een gestaakte wedstrijd? Na hoeveel gele kaarten ben ik uitgesloten? Al deze informatie vind je op het online platform.

Naast praktische informatie vanuit de KNVB zijn ook de belangrijkste deadlines te vinden en de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Nieuws

Binnen het amateurvoetbal gebeurt tijdens het seizoen heel veel. Check KNVB Assist Nieuws voor het laatste nieuws voor jou als wedstrijdsecretaris.

Deadlines

Gedurende het seizoen zijn er voor verenigingen diverse deadlines. Denk aan de sluitingsdatum van de overschrijvingen, het aanleveren van de inschrijvingen voor het nieuwe voetbalseizoen en de publicatie van de indelingen. Alle deadlines voor het hele seizoen zijn hier te vinden.

Meest gestelde vragen

Snel op zoek naar een antwoord op een vraag? Wie weet staat hij al bij de meest gestelde vragen. En anders kun je altijd contact opnemen met één van de KNVB-medewerkers, die zijn je graag van dienst.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied over wedstrijdzaken? Meld je dan aan voor de Nieuwsbrief KNVB Assist Wedstrijdsecretarissen.

Over KNVB Assist

In een steeds sneller veranderende omgeving is het makkelijk verkrijgen van kennis voor amateurverenigingen essentieel. Die informatie is al aanwezig bij de KNVB en clubs, maar vaak persoonsgebonden of lastig te vinden. Om deze kennis makkelijker en sneller te kunnen delen, introduceerde de KNVB een on- en offline kennisplatform: KNVB ASSIST. En vanaf nu is hier dus een speciale omgeving voor Wedstrijdsecretarissen aan toegevoegd.

KNVB ASSIST WEDSTRIJDSECRETARISSENGa naar de pagina’s.