LET OP: Regels i.v.m. trainingen op sportpark ‘Het Springer’ !!

Met ingang van vanavond, maandag 3 september, mag er door alle S.K.N.W.K.-teams weer op ‘Het Springer’ worden getraind. Echter zijn er in overleg met de Gemeente en onze consul Huib de Valk wel wat regels waar absoluut rekening mee moet worden gehouden:

 

  • Trainingen op het trainingsveld mogen alleen aan de zijkanten gebeuren (dus bij de bosrand bij Steenzwaenshof en aan de andere kant bij het blauw/zwarte gatenbord). Het middelste deel nog niet gebruiken !!

 

  • Indien er getraind wordt op de speelvelden dan mag dit alleen van 16 meter tot 16 meter. Dus dit betekent dat de doelgebieden en de doelen niet morgen worden gebruikt !!

 

  • Na de trainingen alle losse materialen opruimen !! Hiermee wordt niet bedoeld alleen maar naar de zijkanten schuiven, maar echt opruimen !! Dan kunnen de maaiwerkzaamheden en eventuele andere werkzaamheden gewoon doorgang vinden. Ook kan er dan normaal gekalkt worden.

 

Laten we ons hier met z’n allen gewoon aan houden. Dit zorgt ervoor dat we zo lang mogelijk van de velden kunnen genieten én dat de andere vrijwilligers niet teveel werk hebben aan hun werkzaamheden.

 

Alvast allemaal hartelijk dank voor de medewerking en veel plezier en succes met de trainingen !!