S.K.N.W.K. 1 verslaat N.T.V.V. 1 met 1-3 na nuttige oefenpot

Vanavond, dinsdag 11 september 2018, speelde S.K.N.W.K. 1 een oefenwedstrijd in Nieuwe Tonge tegen N.T.V.V. 1. De ploeg van trainer/coach wist deze oefenwedstrijd uiteindelijk met 1-3 winnend af te sluiten.

In de 1e helft een zeer gedisciplineerd S.K.N.W.K. dat zeer compact speelde en heel weinig weggaf. Uit een perfecte counter via was de assist van Remco v/d Berge en zorgde Simon van Dongen voor de 0-1. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft werd er van spelsysteem gewisseld. Dit betekende uiteindelijk dat er veel meer ruimte ontstond op het veld. S.K.N.W.K. kreeg voldoende mogelijkheden om de score uit te bouwen. Uiteindelijk bleken twee strafschoppen binnen een tijdsbestek van een paar minuten voldoende voor een 0-3 tussenstand. Het was twee keer Simon van Dongen die zich achter de bal nestelde en de N.T.V.V.-goalie 2x naar de verkeerde hoek stuurde. Hiermee zorgde Simon er overigens voor dat hij een heuse hattrick (al waren ze niet alle drie in één helft) liet aantekenen.

In de slotfase nog wat wissels en hierdoor weinig structuur meer in de organisatie. Hierdoor kon de thuisploeg uiteindelijk ook nog de eretreffer scoren. Dit was vooral heel zuur voor S.K.N.W.K.-doelman Kenneth Boogerd die echt een prima pot stond te keepen, maar op deze bal uiteindelijk kansloos was. Eindstand oefenwedstrijd N.T.V.V. 1 – S.K.N.W.K. 1 1-3.

A.s. zaterdag wacht in de 1e bekerronde de 3e en laatste wedstrijd. Op sportpark ‘Het Springer’ is ‘s Heer Arendskerke 1 de tegenstander. Aftrap is om 14:30 uur.