S.K.N.W.K. gaat met 4 seniorenteams en maar liefst 9 jeugploegen de competitie in

Het nieuwe seizoen 2018-2019 zal S.K.N.W.K. met 13 teams de competitie ingaan. Daarnaast hebben we uiteraard ook nog de 40+ bij de mannen en de 30+ bij de vrouwen waardoor we net als afgelopen seizoen maar liefst 15 teams hebben die actief zullen zijn tijdens het nieuwe seizoen.

Bij de senioren gaan we toch gewoon proberen met 4 seniorenteams spelen. Met zo’n 54 fulltime en nog zo’n 10 parttimers (zij kunnen niet elke week spelen) was er hier en daar terecht toch wat twijfel of het verstandig is met 4 teams de competitie in te gaan !? Gisteren is hierover met de spelers van het 3e en 4e vergaderd. De aanwezigen gisterenavond willen het toch een kans geven. Hierdoor zullen een aantal spelers van het 4e doorschuiven naar het 3e zodat beide teams in eerste instantie over evenveel spelers beschikken.

Het feit dat het 3e en 4e met een oneven aantal ploegen in de competitie zitten (en dus soms niet allebei hoeven te spelen), ze beiden recht hebben op een zogenaamde baaldag, ze ook nog twee wedstrijden tegen elkaar spelen en eventueel soms wat aanvulling (waar nodig) van JO19-1 spelers zal er hopelijk aan bijdragen dat we ‘gewoon’ dit seizoen met 4 seniorenteams kunnen starten én eindigen.

Aankomend seizoen beschikken we bij de jeugd weer over heel veel leeftijdscategorieën. Daar zijn we beste wel een beetje trots op !! We hebben een JO19, JO17, MO17, JO15, JO13 JO12, JO11, JO9 en JO7.