Arendskerke bekert verder na zege op SKNWK (verslag van website Arendskerke)

Op een kort durend beginoffensief van SKNWK na was Arendskerke het eerste half uur oppermachtig. Het baltempo lag vrij hoog maar echte grote leverde het overwicht niet op. In de eerste beste kans van SKNWK was het in de 30e minuut bijna raak. Maar Eljo redde fraai. Een paar minuten later leek Justin de 0-1 van dichtbij binnen te kunnen schieten maar de keeper voorkwam de voorsprong van Arendskerke. Ruststand 0-0.

De 2e helft was net begonnen toen Ricardo (die tijdens de rust de geblesseerde Michel had vervangen) een fout in de defensie afstrafte. De eerste inzet werd nog gered door de keeper maar die kon de bal niet vasthouden en Ricardo kon zo de 0-1 binnenlopen. Arendskerke bleef het betere van het spel houden en verzuimde de voorsprong uit te bouwen.

Geheel uit het niets kwam SKNWK langszij. Een vrije trap werd door Joep (fraai) in eigen goal gekopt. Lang kon SKNWK echter niet genieten van de gelijkmaker want weer was het Ricardo die Arendskerke op voorsprong bracht met een geplaatst schot in de verre hoek. In de 72e minuut waren Ricardo en Justin dichtbij de 1-3. Maar met wat kunst en vliegwerk en dankzij de paal bleef SKNWK in de wedstrijd.

In het slot ging SKNWK wat opportunistischer voetballen en maakte Arendskerke het zichzelf nog moeilijk ook. Maar gescoord werd er niet meer. Een moeizame maar verdiende zege van Arendskerke. Volgende week de 1e competitiewedstrijd tegen Veere.