S.K.N.W.K.-jeugd gaat vanavond in Nieuwerkerk loten Grote Clubactie verkopen

Vanaf afgelopen zaterdag ,15 september 2018, is er weer de mogelijkheid om veel geld te verdienen voor de club. Toen is namelijk weer de jaarlijkse verkoop van loten voor de Grote Clubactie gestart. Een lot kost € 3,- en hiervan is maar liefst 80 % (€ 2,40) voor S.K.N.W.K.

Er is weer gekozen voor dezelfde opzet als voorgaande jaren. Dus alle leden worden vriendelijk verzocht om loten te verkopen (dit geldt ook voor de seniorenleden!). Afgelopen week zijn de boekjes uitgedeeld.

Om de verkoop wat te stimuleren, zullen we vanavond, maandag 17 september 2018, vanaf 18:00 uur met onze jeugd over het dorp gaan om zoveel mogelijk loten te verkopen. Het dorp is in wijken verdeeld en we hopen dat alle straten (en dus alle huizen) kunnen worden aangedaan. Na afloop is er voor iedereen nog iets te drinken in de kantine. We wensen onze jeugd alvast heel veel plezier en succes toe !!

De loten kunnen worden gekocht door middel van een machtiging. Het/de lotnummer(s) worden op het afschrift vermeldt, als de betaling wordt afgeschreven.

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat we de clubkas goed spekken.

Succes allemaal!