Tikkie Terug Deel 257 – S.K.N.W.K. 1 ‘meets’ Koos Alberts (1995)

Logo Tikkie Terug

Afgelopen vrijdag, 28 september 2018, is op 71 jarige leeftijd zanger Koos Alberts overleden. Tijdens het 40+ toernooi ’s avonds met enkele oud 1e elftalspelers van S.K.N.W.K. kwam dit ter sprake. Dit omdat tijdens één van de weekendjes toentertijd met het 1e zij verbleven in Arcen. Dit was op bungalowpark ‘Klein Vink’. Om precies te zijn was dit in juni 1995.

De plaatselijke voetbalvereniging DEV-Arcen bleek 75 jaar te bestaan en in dat weekend dat S.K.N.W.K. 1 daar verbleef bleek er een grote feestavond te zijn. Op hun website staat bij de historie daarover het volgende:

In 1995 wordt zeer uitgebreid stilgestaan bij het 75 jarig bestaan van de club, met onder andere een voetbalclinic door de gebroeders Mühren, een grandioze feestavond, een dorpszeskamp, een Heilige Eucharistieviering en RKDEV 1 tegen de Oud Internationals van Oranje.

S.K.N.W.K. 1 is toen ook ‘gewoon’ naar die feestavond geweest. Er bleek een optreden te zijn van Koos Alberts. Het werd echt een zeer gezellige en geslaagde avond (de ‘locals’ daar dachten zelfs dat ‘we’ een fanclub waren van Koos……). Enkele S.K.N.W.K.-ers dronken nog een biertje met P.S.V.-er Stan Valckx, die zijn voetbalcarrière was begonnen van de v.v. Arcen.

Er zijn uiteraard toen ook foto’s genomen. En dat ging toen allemaal nog niet zoals we dat nu doen via de digitale weg. Nee toen moesten er zelfs nog fotorolletjes worden ontwikkeld. Zodoende zijn enkele ‘die-hards’ maanden later nog een keer naar Arcen gereden om foto’s uit te zoeken en bij te laten maken.

Hieronder de foto’s van deze avond met S.K.N.W.K. 1 ‘meets’ Koos Alberts:

1 reactie op "Tikkie Terug Deel 257 – S.K.N.W.K. 1 ‘meets’ Koos Alberts (1995)"

  1. jan de jonge | 30-09-2018 at 10:20 |

    Weet ik nog. Eerst werd de muziek afgewisseld met de fanfare en een band. We zongen wat anders dan in een lied van Koos stond: …je foto van Verschoore…

Reacties gesloten.