Maar liefst vijf spelers scoorden vanmiddag eerste competitiedoelpunt van het seizoen

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 6 oktober 2018, speelden voor opnieuw alle vier onze seniorenteams. Met kunst en vliegwerk wel te verstaan, want heel veel spelers kwamen zo in 2 wedstrijden in aktie……… Overigens de resultaten vielen tegen. Zowel het 1e, 2e en 4e verloren. Voor S.K.N.W.K. 3 was het een beter weekend met de 2-3 winst op het 4e.

S.K.N.W.K. 1 verloor op bezoek bij Vrederust met 3-1. Het doelpunt kwam van de voet van Jarno van Nieuwenhuize die hiermee zijn 2e van het seizoen liet aantekenen.

Bij het 2e geen (doel)punten. Duiveland 2 was met 0-3 te sterk voor de blauw/zwarten.

Tot slot ‘El Classico’ tussen S.K.N.W.K. 4 en 3. Na een 0-2 ruststand door treffers van Maurice Pollemans en Ruben Verton (beiden hun 1e treffer van het seizoen) werd het in de 2e helft nog 2-2. Het waren Wim Voorbeijtel (die zo ook weer van de nul is) en Koen Kraaijenbrink (die al wedstrijdje in de benen had bij 2e) die de stand gelijk zette. Voor Koen overigens zijn eerste officiële doelpunt in een S.K.N.W.K.-shirt.

Maurice Pollemans kopt en zal de bal uiteindelijk tegen de touwen zien vliegen

Uiteindelijk scoorde Quinten Haze in blessuretijd de winnende, waardoor S.K.N.W.K. 3 met 2-3 als overwinnaar van het veld stapte. Ook voor Haze zijn eerste doelpunt van het seizoen.

Zodoende blijft Simon van Dongen dus koploper op de topscorerslijst met vijf doelpunten. Hij wordt gevolgd door Tim v/d Cingel (4 doelpunten) en Wilco de Valk (3 doelpunten). Volgende week zaterdag, 13 oktober 2018, komen alle vier onze seniorenteams weer in aktie voor de competitie. Dan o.a. de derby op sportpark ‘Het Springer’ tussen S.K.N.W.K. 1 en W.I.K. ’57 1.