Franse, Abdenbi én Van Duijvenbode leiden de dans

Bron: www.pzc.nl

TOPSCORERSVLISSINGEN – Erwin Franse, Abdoe Abdenbi en Gijs van Duijvenbode. Een mooi rijtje. Het zijn momenteel de drie productiefste spelers op de Zeeuwse velden. Ze hebben er alledrie zeven gemaakt.

Doordat Franse (Goes) en Abdeni (Vlissingen) dat op een hoger niveau hebben gedaan dan Van Duijvenbode (FC De Westhoek) staan zij nog altijd gezamenlijk aan de leiding in het PZC-topscorersklassement.

Franse (in de topper tegen ADO’20) en Abdenbi (in het verloren duel bij Minor) voegden afgelopen weekeinde elk één goal toe aan hun totaal; Van Duijvenbode maakte er twee tegen Stavenisse (4-0-zege).

De naaste belager van het leidende duo is Sinan Coban van HVV’24. Net als Van Duijvenbode heeft hij voorlopig in alle (drie) competitiewedstrijden van zijn club gescoord. Met zijn doelpunt tegen SAB bracht hij zijn totaal op zes treffers.

Sylvio Hage meldde zich ook in de kop. De nieuweling van Yerseke vormt momenteel met Arjen de Koeijer een dodelijk duo in de aanval. Zaterdag slachtten ze samen Bruse Boys (4-1-zege, beiden met twee goals). Hage heeft er nu vier, De Koeijer staat op drie.