Zeer geslaagd Hollandse Avond bij S.K.N.W.K.

Het weer, de 2-1 overwinning van S.K.N.W.K. 1 in de derby op W.I.K. ’57 1, het zat gisteren allemaal niet tegen 😉 Maar we kunnen concluderen dat we weer een geslaagd dagje hadden op ‘Het Springer’. Vanaf 18:00 uur was er namelijk een Hollandse Avond. Dit werd uitbundig gevierd op ons dakterras/kantine.

Er waren verse mosselen, een broodje hamburger en uiteraard een drankje. Dit alles onder het genot van een gezellig muziekje en nog een heerlijk zonnetje. Ook bijna de volledige spelersgroep van W.I.K. ’57 bleef tot het eind aanwezig en droegen bij aan dit prima feestje !!

Tussendoor was er nog een verloting en uiteraard werd op groot beeldscherm gekeken naar de klinkende 3-0 overwinning van het Nederlands Elftal op onze Oosterburen. Ook na de wedstrijd nog een muziekje en een afsluitend drankje, zodat rond 00:00 uur het feest ten einde was.

De feestcommissie heeft hierna overigens nog opgeruimd, zodat zij nog wat later thuis waren.

Om niemand te vergeten, noemen we geen namen, maar vanaf deze plaats dank aan een ieder die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit zeer geslaagd avondje op ‘Het Springer’.