Alleen Mark Bleiji weet te scoren namens seniorenteams S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 20 oktober 2018, kwamen twee van onze vier seniorenteams in aktie. Met een beker- en inhaalprogramma waren S.K.N.W.K. 2 en 3 vrij. Voor S.K.N.W.K. 1 stond de lastige uitwedstrijd tegen Rillandia 1 op het programma. Omdat V.C.K. 4 een aantal weken nog is toegevoegd aan de competitie bij S.K.N.W.K. 3 en 4 moest S.K.N.W.K. 4 in Koudekerke aantreden tegen V.C.K. 4.

Het werd een *%$(*&%$# middag 🙁 S.K.N.W.K. 1 kwam nog wel op voorsprong. Evenals vorige week was het Mark Bleiji die de scoorde opende. Voor Mark zijn 2e treffer dit seizoen. Helaas eindige het duel alsnog in een 2-1 nederlaag.

Het 4e streed voor wat het waard was. Helaas geen (doel)punten. De thuisploeg scoorde echter wel en zo is de 1-0 nederlaag verklaard.

Door de score van dit weekend blijft Wilco de Valk de topscorer bij de senioren. Hij heeft er dit seizoen al 7 gescoord namens S.K.N.W.K. 3. Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 1) blijft op vijf treffers en staat hiermee op een 2e plaats. S.K.N.W.K. JO19-1 speler Tim v/d Cingel staat op een derde plaats met 4 treffers. Mark Bleiji nestelt zich door zijn doelpunt naast ploeggenoot Jarno van Nieuwenhuize en Dominique Prins, die beiden ook al 2x doel troffen dit seizoen

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019